Konjokradica
Član
- Tu od
- 23 Tra 2023
- Poruka
- 77
Ma krivo mi je rekla ženska kj radi tam sorryKoji model? Ja tak jaki nisam našel
Ma krivo mi je rekla ženska kj radi tam sorryKoji model? Ja tak jaki nisam našel
Mogao si barem tocno prepisati s straniceTo se i zove "malčer - nož"
Imam ja penicilin za takve poslove..moj proizvod..Ja za koprive i "jače" korove, a imam toga masu, koristim ovakav nož pokazao mi se bolji od ravnog jer ako i udarim sa njime u panj ili nešto slično ne zabije se već ga jednostavno odbije, a može usitniti pokošenu masu kao malčer
Taj nož imam i ja i stvarno je dobar, za trnje neznam kaj mogu bolje napraviti , grane do centrimetra top. Za travu nije loš, ali trokraki mi je bolji isto oregon zavijen.Ja za koprive i "jače" korove, a imam toga masu, koristim ovakav nož pokazao mi se bolji od ravnog jer ako i udarim sa njime u panj ili nešto slično ne zabije se već ga jednostavno odbije, a može usitniti pokošenu masu kao malčer
Pa ni ne treba lupati,samo ju pritisneš na zemljuNikad nisam lupao glavom - mislim trimera FS 350 - nego rukom stisnem "dugme" i rukom povučem flaks!
Da, trokraki je, barem na slikama se cini, drugacije savijen? Nemam ga, za sada, ali travu inace fecinom kosim sa špagom/flaksom...jer mi je nozem sporo osim ako je bas velika i polegnutaTaj nož imam i ja i stvarno je dobar, za trnje neznam kaj mogu bolje napraviti , grane do centrimetra top. Za travu nije loš, ali trokraki mi je bolji isto oregon zavijen.
Imam FS461c i 545RX.
Stihl ima poprilično manje vibracije na ručkama, husqvarnine naramenice su nešto sitno bolje ali ništa značajno. Potrošnju planiram testirati na nekoj lokaciji gdje je trava svugdje ista.
Husqvarna 545RX ima nižu cijenu, ali Stihl 461C je bolji stroj.
Najveća mana Husqvarne su rezervni dijelovi, usisna grana (usisna guma) mi je otišla na 545RX naručena je kod uvoznika i već ju čekam 20 dana. Rečeno je da stiže za 14 i još je nema...
Toga kod Stihla nema, rezervni dijelovi stižu kroz par dana.
Usporedba 545RX i 461C ne drži vodu uspoređuju se različiti strojevi , 461C ima m-tronic i treba ga uspoređivati s 545RXT koji ima AutoTune i onda dolazimo do jako slične cijene. U tom slučaju je Stihl puno bolji izbor.
Ako postoje pitanja u vezi ova dva stroja slobodno pitajte.
Zato što imam oba dva, već sam jednom napisao razlike .Zasto mislis da je Stihl-ov uredjaj puno bolji izbor ?
Prije 2 mjeseca nisu imali filter zraka na skladištu čekao se 3 tjedna. Čini mi se da su neorganizirani i totalno nesposobni.Nevjerojatno da stvar koja sustavno odlazi nema na skladištu...ili vas mame da donesete trimer u servis.
Gorivo se mora ispustiti da bi se membrane rađe osušile i da bi proizvođač mogao prodati nove. Ja apsolutno nikad ne praznim gorivo ali jednom mjesečno napumpam gorivo u motor upravo zato da se ne presuše.Ma nisu to fore,to savjetuje Stihl,fabrika koja je proizvela uredjaj!Zasto onda ne poslusati i izbjeci moguce neugodnosti😃Nikakav mi problem to nije,niti velik posao!Mada ni oni ne obrazlazu zbog cega to treba uraditi!?!?