Gledam FS261.... Ako se uzima stihl moj savjet je 461c, ista težina kao 361c ali je puno jači....
To je, po snazi, nekaj između.
Gledam FS261.... Ako se uzima stihl moj savjet je 461c, ista težina kao 361c ali je puno jači....
ja imam ramda izvedbu, ak mogu pomoć pitaj.
Zaboravih...osim Lidlića baterijskog, imam još jednog MTD-a s grbavom cijevi...tak da imam backup za HuskvarnuA kak si mene znao fino savjetovat a ti nisi poslusao sam sebe 😅
Pozdrav iz prijasnjih postova sjecam se da si imao i FS 450.Po usporedbi sa FS461 za koju smatras da je dugotrajniji i bolji stroj.Imam FS450 ali radi lokacija bi uzeo jos jednu(kupio kineza za probu to je smijeh za sarafit i slagat nesto a ne za radit).Imam opciju nabavit i FS450 iz BIH novu.Ovu koju imam je uzeta nova mislim 2009 i do sad radi bezprijekorno.Shvatio sam to odavno. Moj savjet je isto Stihl nakon 545RX sam uzeo FS461c i onda mi je bilo žao pa sam otišao i kupio opet i novu 545RX....
Dobar je 545RX ali 461c je klasa iznad. Iako po zvuku Husqarna ima žešći gas nakon što se pravilno podesi, FS461 je m-tronic pa se podešava sam...
Ako se uzima stihl moj savjet je 461c, ista težina kao 361c ali je puno jači....
Meni ovo nije jasno, da li ti flaksaš / kosiš, ili držiš flaksericu na ler gasu???Pa nema to veze sa travom i u manjoj mozes da kosis sa punim gasom..
Ja sam merio nekih oko 1 sat i 25 min mi izdrzi pun rezervoar sa jakim gasom s tim sto ja ne drzim gas non stop, nego gas otkos, gas otkos..