ja imam ramda izvedbu, ak mogu pomoć pitaj.
Snasao sam se u medjuvremenu... pojela mi se cev kardana gde se nalazi sraf koji fiksira prenosnu glavu..
Inace jesi mu merio potrosnju pod punim gasom koliko moze da ti izdrzi vremenski jedan rezervoar ?
ja imam ramda izvedbu, ak mogu pomoć pitaj.
Zaboravih...osim Lidlića baterijskog, imam još jednog MTD-a s grbavom cijevi...tak da imam backup za HuskvarnuA kak si mene znao fino savjetovat a ti nisi poslusao sam sebe 😅
Pozdrav iz prijasnjih postova sjecam se da si imao i FS 450.Po usporedbi sa FS461 za koju smatras da je dugotrajniji i bolji stroj.Imam FS450 ali radi lokacija bi uzeo jos jednu(kupio kineza za probu to je smijeh za sarafit i slagat nesto a ne za radit).Imam opciju nabavit i FS450 iz BIH novu.Ovu koju imam je uzeta nova mislim 2009 i do sad radi bezprijekorno.Shvatio sam to odavno. Moj savjet je isto Stihl nakon 545RX sam uzeo FS461c i onda mi je bilo žao pa sam otišao i kupio opet i novu 545RX....
Dobar je 545RX ali 461c je klasa iznad. Iako po zvuku Husqarna ima žešći gas nakon što se pravilno podesi, FS461 je m-tronic pa se podešava sam...
Ako se uzima stihl moj savjet je 461c, ista težina kao 361c ali je puno jači....
Meni ovo nije jasno, da li ti flaksaš / kosiš, ili držiš flaksericu na ler gasu???Pa nema to veze sa travom i u manjoj mozes da kosis sa punim gasom..
Ja sam merio nekih oko 1 sat i 25 min mi izdrzi pun rezervoar sa jakim gasom s tim sto ja ne drzim gas non stop, nego gas otkos, gas otkos..