Oko 2 ks ti je solidan trimer za tvoje potrebe
Ako ti je teren za košnju relativno ravan,razmisli i o samohodnoj kosilici
Hvala na svim komentarima. I ja sam stekao utisak da bi oko 2 KS bili dovoljni, zato sam odustao od FS 55. Raspitaću se to i oko dostupnosti servisa. Juče sam negdje pročitao da je neki majstor rekao da od Villager model 1900S najmanje posjećuje servis, a taj bi mi snagom odgovarao, i koliko sam vidio mnogi su zadovoljni sa njim.
Dio oko vikendice kosi tata samohodnom kosačicom, redovno kosi jer češće ide tamo, a dio je u voćnjaku i ima još jedan dio zemljišta koji bi ostao za trimer, on kaže da tu za kositi možda ima 1.100 ili nešto više kvadrata. On je inače plaćao ljude da to par puta u sezoni pokose, ali ja želim da to preuzmem na sebe, pa da kosim ipak nešto češće da ne zaraste, da bi bilo lakše kositi. Baš sam ga juče pitao koliko je otprilike prošle godine plaćao za košenje, i po tome ispada da bi se recimo taj pomenuti Villager otplatio za dve godine (FS 120 za četiri i po
Taj dio dvorišta za trimer nije na baš ravnom terenu, ima malog nagiba a i malih neravnina, ne bi moglo kosačicom.