Ma ništa, bilo mi je zadovoljstvo.

Iako mi se čini da su originalni vijci izrađeni od nešto jačeg materijala, ali pošto nisam imao izbora niti vremena uzeo sam ove. Možda ako naiđem na nehrđajuče u 4*15mm dužini mogu ih zamijeniti, do tada ostavljam ovako.
Odradio i konačni test na Einhellu kako sam obećao. Radio je cca, 1 sat i potrošio nešto manje od jednog spremnika goriva zamiješan sa polusintetikom, nije se bunio. Prednje bentove je Ćale odradio, to je ovo što je na fotkama i videu, ja sam donji bent kraj potoka, gdje je trava bila nešto višlja i odradio je sve bez problema. Za sad radi bez greške i uveden je novi režim, samo friško gorivo se zamiješa prije stavljanja u pogon, nakon rada pražnjenje ostatka iz spremnika u bocu jer trimer zna stajat i po tjedan i više bez upotrebe i neće se više odlagat ispod strehe na poluotvorenom da ga pere sunce, vjetar i kiše, zato je i spremnik nastradao, pa ću mu već naći pogodnije mjesto.
U planu je jedno dobro pranje, zadnji put sam ga prao prije nekoliko godina, znači bez mene nema ni njege. Obojati onaj zaštitini poklopac iznad glave sa flaksom koji je poprilično oksidirao, nosač zaštite i možda još poneku sitnicu koja usput naiđe. Uglavnom zadovoljan da radi i je popravk bio uspješan.
Einhell BG-BC 43 trimer (2012) - (testiranje)