• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,913
Malo si krivo shvatio,nije u kc fizički trgovina da možeš tam kupiti. Tam možeš samo podiči naručeno Screenshot_20250805-154210.png

tapir

Član
Tu od
25 Stu 2019
Poruka
61
Malo si krivo shvatio,nije u kc fizički trgovina da možeš tam kupiti. Tam možeš samo podiči nar
Pa napisao sam da su internet trgovina.

Ja sam komplet štitnik kupio na AliExpressu LINK
Ispalo mi par eura jeftinije nego preko Agromoto kada računam i dostavu na otoke. Inače AM šalje GLS-om i dolazi za 2-3 dana.

Prilozi

• Komplet štitnik.jpg
    Komplet štitnik.jpg
    13.6 KB · Pregleda: 5

tapir

Član
Tu od
25 Stu 2019
Poruka
61
Ma naci cu negdje. Ili napravim po savjetu @plus. Stapom i kanapom.
Ili naručiš u AgroMota i nož i plastiku za cca 12-13 eura + dostava.

Probao sa improvizacijom i izdržalo 3-4 košnje (možda sam trebao upotrijebiti deblji lim). Koristim Supercut 20-2 na FS74 te FS120 i ta kombinacija ne funkcionira bez dobrog i oštrog noža (pogotovo kada koristim močeni flax jer postane žilaviji).
Napomena: Gore spomenutu narudžbu komplet štitnika sa AliExpressa sam čekao oko mjesec dana.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,217
Prije par godina sam ja sebi krpao dio štitnika i napravio novi nož za rezanje flaxa, od lisnatog federa, jer je originalni odletio bez traga. Napravio sam to boljim od originalne PVC skalamerije.
Ne silim nikoga na sličan popravak, naručite, čekajte, a trava nek raste.
"Ja funkcioniram sirovije i luđe", prvo si osposobim za daljnji rad, a onda eventualno nek traje istraživanje tržišta, nabava, dostava, ugradnja...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,803
Ljudima otpadaju kotači na traktorima, lome se diferencijali, otkazuju hidraulike, suše se gorice, a vi ste ušli u velike rasprave oko komadića plastike za tri eura? Napravi to od aluminijskog pleha ili pocinčanog inoxa i peri. Osim toga, svi kaj malo drže do sebe su ve na moru ili U Sinju. :ppozdrav:

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
732
Ovo kaj si navel nije stihl servis ni trgovina,nego China web shop
Kupio sam u trgovini Sever Zagreb. Oni su Stihl zastupnik i dio je bio originalan u Stihl pakiranju.

Svaki stihl zastupnik ima ovaj dio. Ako ge nema stigne drugi dan.

Ne znam koliko trava moze narasti za jedan dan.

Na linku koji sam poslao postoje i originalni kataloski brojevi tako da se po tome moze vidjeti da dijelovi postoje…

Najnoviji postovi

Na vrh