Imam isti glavu. Prije sam imao onu sa kuglom na dnu i za nju znam da udarcem o pod se produlji flaks. Ova nema kuglu. Je li se i ona udara o pod? Koristim flaks sa sajlom iznutra. Znam ga ga noz nece moci odrezati ali probao sam udarati i pod i kao gore u postu nikad ne izade do kraja. Nekad jedva pola duljine. Kako uopce funkcionira to automatsko izvlacenje flaksa.Stihl automatska glava SUPERCUT 20-2, radi se o Stihlu FS55. Flaks mi je uvijek na pola duljine koja bi trebala biti. Dali postoji neki način na koji se podešava duljina ? U čemu bi mogao biti problem ? Trimer nije puno korišten možda 5 rezervara godišnje (cca 15 godina ima), glavu sam očistio, detaljno pregledao našpricao sa silikonskim sprejom i opet mi radi istu stvar....
Ne vidim nikakva oštećenja ili potrošene dijelove u samoj glavi.
Ideje ?
Kontaktirao sam Trgo-Agenciju KŽ i kažu da nemaju za Einhell te me šalju zastupniku. Ja im odgovaram da zastupnik nema više taj dio u ponudi pa pitam imaju li zamjenski, a oni da nemaju i da su me zato slali k njima, kraj priče.Vidim li samo ja neku anomaliju?![]()