• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
755
Zdravo, živo! Koji novi Stihl trimer kupiti? Cijena je sporedna. Husqvarnu nebih jer naginjem Stihlu, bez obzira koliko bolja ili jeftinija bila. Ne zanima me nista osim ta 2 branda. Dijelovi. Servis. Sve to imam za Stihl i Husqvarnu. Par godina imam Stiga trimer. Poceli su problemi, ali se kosi sa trimerom jako. 2 rali nekoliko puta godisnje, u prosjeku. Ima svega. Zadovoljan sam, ali dijelova ni za lijek. Preference. Sto vise kubika. Snaga sporedna. Da nisu bicikl rucke po mogucnosti. Glava sporedna stvar. Da ima normalan karburator, ako to uopce i postoji vise. FS 261 je jedini koji je meni zapao za oko i da je necemu. Svi oni sa C EM oznakom meni ne odgovaraju, jer si sam necu moc puno pomoc.

Posljednje uređivanje:

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,597
Jednoručni s približnom snagom je dosta težak za duži rad. Za duži rad preporučam leđni model. Ja imam FR 410 i mogu s njime raditi pola dana. Jak je ali kad bi sad kupovao, tražio bih takav sličan model ali sa tanjom cijevi ne bi li onaj dio što držim na rukama bio što lakši.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
755
Nisam jos probao ledne, moze. Budem pogledao. Hvala. Sto se tice teskoce, trebam razmislit i o tome. Do sada se malo mislilo jel nesto tesko ili nije.

Najnoviji postovi

Na vrh