• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,915
Eto, za prodati je.
Trebam nekog manjeg i lakšeg.
Jedini rad mu je bil ovaj jučerašnji.

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
183
ZJ a kak ovaj kava saki ima riješeno samo paljenje, lagano se kurbla povlaći i ima zanemarivi protutrzaj ili kurblu memreš povleči ak nisi pojel zdjelu žgancov z drožđicami a protutrzaj ti oče ruku isčupati, si na pisal tekst da ga prodaješ dok sam ja pisal pitanjne, dej ga nafali da je to superiberduper flaksmašina i buš ga lakše prodal nek ovak da ima samer malu potrošnju

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,915
Teži je od Hq i Stihla, ali ima mehanizam s federom.
Dovoljno je motor pridržati lijevom rukom; ne miraš upirati nogom :ROFLMAO:
Ali zato topel pali na prvi potez (y)

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
183
evo sam te sa tim kava i saki jem prosljedil na susjedni forum, tam je netko popital za kupnju TJ45 ili TJ53 👍

• Like
Reactions: ZJ

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,049
to je prava stvar.
- 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!
- 5,8 kg
- reduktor

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,258
Prijatel ZJ, meni se čini da budeš toga kava sakija jako teško prodal s obzirom na činjenicu da si ga tak jako ¨nafalil¨ u opisu prve košnje. To more kupiti samo netko jako pijan ili drogiran. To se tak ne dela. Pogledaj u temi auteki kak se dela reklama ako kaj hoćeš prodati. Poslije toga jednostavno promijeniš broj telefona i profil na forumu. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,915
E, fućkaj ga sad...
Nemam namjeru nikoga uvjeravati ni u kaj...rajši nek se sam uvjeri.
Stojevi obično od mene odu u boljem stanju neg kaj su bili...a to ima svoju cijenu koju to rijetko ko oće platiti...
...pa zato imam gomilu (nepotrebnih) stvari :ROFLMAO:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,258
Već par dana krotim japanca. Skoro je osakatil mojeg prijatelja i ve sam odlučil da mu ja sve to naplatim. Prijatel ga je pazil i napajal finom sintetikom, a on je njemu skoro ruke potrgal za zahvalnost. Pri meni to nebu lokal. Obična mješavina i peri. Ima da pjeva kako bum ja sviral. Mamicu ti japansku, samo ti drmaj, ima i za to leka. Ako nebu meni lefko bogme nebu ni tebi. Kawasaki 1 2026.jpg Kawasaki 2 2026.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,258
Sa Kawasaki trimerima TJ 45 delam već dvadesetak godina. Prvi je još na životu i uredno radi. Nemam nikakvih zamjerki na motor. Vele da drma. Budući da druge finije nisam probal nemrem ni suditi koliko. Ruke mi se malo tresu, ali sam mislil da je to zbog drugog razloga koji se krije u lagvu. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,915
Krivo!
Tebi se ruke smire od lagva...
a meni grme, jer ne koristim lijek iz lagva protiv vibracija ;) :ROFLMAO:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,258
Meni se čini da smo postali preosetljivi. Motorke preteške, trimeri drmaju, vreće su preteške, bez klime nemremo više živeti.... Kak se žene ne žale da im smetaju vibratori i da poslije grme i podrhtavaju? Treba nekaj i pretrpeti. Nije život bajka, raj treba zaslužiti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,915
Služim za raj zadnjih tjedan dana, svaki dan po 2 rezervara posle posla.
Nisu mi pokora vibracije, već masa trimera od 10kila...

Najnoviji postovi

Na vrh