Alternator je stavljen kada sam sastavljao traktor, sad će skoro 6 godina, veći je problem hauba, ona hoće puknuti tamo gdje se isjeca. Ima i rješenja gdje se alternator stavlja dole nisko, ali zbog granja i zapinjanja za svašta nisam se odlučio za tu opciju. Zasad nisam imao problema, a na njemu je još mali 45 ah akumulator (takav imao polovan) stavljen kada i alternator i iako ga palim i zimi (kada radi ralica) nikakvih problema nema.
Transporter uglavnom odmara, brat ponešto uradi sa njim, a imao sam i jedno izvlačenje ljetos. Uhvatio me u minuti jak pljusak a uz to lišće granje i sve ostalo mokro i nagib uzbrdo i poprijeko nije bilo koristi ni od blokade a nije mi se dalo rastovarati drva, pa je buraz dolazio u izvlačenje.
Trupci su se skoro pa sami popeli na prikolicu, tako je bilo nagodno da je bilo poravno da dođu na prikolicu a hrast srušen dva metra iznad šumskog puta, idealno. Bilo mi žao da idu u drva, nemaju grane a zdravi su pa idu na rezanje u dasku. Izgled ovog jednog trupca vara, bili dugo prorezani jedan do drugog a nisu razmaknuti pa promjenio boju.