Pozdrav. Ja sam nakon podugo mozganja i podosta nedoumica nabavio zglob od serije 800 da ugrađujem na 420. Pošto je kod mene već ugrađen volan od TAM-a čeka me prepravka nosača za volan, isto tako treba napraviti i nove podeste za noge (njih nije bilo uz zglob) i najvjerojatnije će trebati produžiti papuče kočnice i kvačila. Donju osovinu prema zadnjem trapu, to jest osovinu pogonskog vratila treba produžiti za 13 mm, (odsjeći osovinu iz poklopca zadnjeg trapa) i navariti na ovu iz globa serije 800. Šta dobijam? Dobijam deset cm duži traktor, znači veći prostor između sjedišta i volana, trebalo bi da bude i malo manje podizanje prednjeg trapa prilikom vuče težeg tereta uz brdo, a isto kako i manje podizanje zadnjeg trapa kada je u pitanju ralica za snijeg. Dužina trna kod serije 800 je duplo duža već kod 400, a duža je i od serije 700 tako da bi, po meni, trebala trajati puno duže od ovih ostalih. Čini mi se da su i bolcne na sredini bolje riješene već kod 400, 500 i 700. Na ovo sve idu i produžetci koju su 4 cm širi od origi, i ako uspijem zamjeniti ove gume jer su mi skoro nove, na njega idu gume 7,5 x16. Razlog je što mi je putanja skoro uvjek ista i imam problem da mu je 3 spora prebrza za zeru, može ići ali je skroz na silu, a druga brza mi je prespora. Malo sam računao i čini mi se da je razlika u brzini desetak posto, a sa ovim proširivačima mi se čini da bi to bilo ok.