A koji je uopće smjer vrtnje sad trenutno te freze? Jer ako je bila na seriji 800 treba inverziju a polužje može napraviti od flaha jer u one otvore ne pašu one poluge iz masive, tako ima složeno kolega za atomizer i nema problema. Jedini trošak mu je inverzija, malo flaha i dva priključka s kuglom.
Hvala, znaci na kraju ispada rucni radZnači sve je jasno, treba inverzija , aparat za varenje i za jedno popodne rješeno je sve.
Zato i plug preradi i sve mu u budućnosti paše. Barem bi ja tako napravio. Nije to neka znanstvena fantastika za napraviti.Cek cek. To bi ovako izgledalo. Hocu da orem, super ajd skidaj poluge stavi vagir, zakaci plug i ori. On uzorao sam, moram frezat. Skidaj vagir, montiraj poluge, zakaci frezu i frezaj. Meni komplikovano toliko komplikovati samo zbog freze
Lako je pametovati. Jocc ja vjerujem da je tim inzinjera sa razlogom ostavio onoliko dug vagir i onoliko dug plug i kardan freze. Sve mi uradimo i prepravimo pa kad plug ne prati pa iskace onda neato pametujemo. Misljenja sam da je original originalZato i plug preradi i sve mu u budućnosti paše. Barem bi ja tako napravio. Nije to neka znanstvena fantastika za napraviti.
Moguce, jer covjek od kojeg sam ju kupio ima uz TV 821 i Ferrari 35Ak se ne varam to je freza za ferrari 35 traktor tako da ne vjerujem da je od kultivatora a ujutro pogledam kod gazde da li je ista takva.