• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 700

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
1982godiste je pa nema zastitni luk,, moram ga napraviti,, ima jedan u oglasniku,, covijek trazi 3000kn,,inace imao sam srecu,, platio sam traktor 2600e

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Mislio sam kuputi Stark 115 malcer u auto Horvat, ima li netko iskustva sa njim

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,260
Od Auto Horvata produži starom cestom prema Rijeci, u mjestu Johi imaš firmu DABAKI (ukucaj u Njuškalu)
Cijene su povoljnije nego kod Horvata. Tamo sam kupio/li neke strojeve: fiksni malčer 150, podesivi malčer 150, rovokopač za traktor
Ovo su od metra freza i malčer, cijena oko 6000 kuna.

DSC_0151.JPG DSC_0150.JPG

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Ja koristim roto kosu ili kako hoces to nazvati imama i nozeve i 4 lanca...odrzavam malo vecu povrsinu od tebe i zadovoljan sam.
Gledaj sirinu 125 centimetara da ti pokriva sirinu traktora...
P.s.nek te traktor dobro sluzi i ovako na sliku izgleda dobro...

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Hvala na savjetima,, zovem sutra ove u Dubaki,, imaju malcer od 125sirine,,jedino me malo buni sto u opisu pise da je za male povrsine,, gdje je najbolje kupiti inverziju za promjenu smjera kardana

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Gospodine Sttipa, imate li možda nacrt sa mjerama od vaseg zastitnog luka

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Nazvao jucer u masivu, danas mi je vec dosao na adresu paket sa inverzijom,, stvarno su poslovni

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Kolege imam pitanje,, dal je netko stavljao ovakvu elektroinstalaciju na tomeka,, dal je problematicno to sloziti

Prilozi

• Screenshot_20210307_093615_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210307_093615_com.android.chrome.jpg
    34.8 KB · Pregleda: 18

luka1002

Član
Tu od
27 Kol 2015
Poruka
57
Kolege imam pitanje,, dal je netko stavljao ovakvu elektroinstalaciju na tomeka,, dal je problematicno to sloziti
Ja sam sebi kompletno novu instalaciju radio ali bez konektora, žice ,stopice, luster kleme i rokaj. Tomo nema kompliciranu instalaciju ali ako neznaš kaj delaš, možda bolje odraditi sa konektorima i ovim kaj imaš.

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
528
Pozdrav svima. Pitanje. Stelam predpaljnje na tv 731. Postupak, skinuo sam iz desne dizne (na bosch pumpi) oprugu i onaj pipak s opruge i krenuo okretati zamasnjak, istovremeno sam pumpao na ac pumpu gorivo. Nastinao tako da kad su mi se poklopile prve oznake(zamasnjak i blok) da je gorivo stalo izlaziti iz pumpe. Da li je to to ili?
Hvala

Posljednje uređivanje:

DrEnKO

Član
Tu od
28 Svi 2018
Poruka
43
Pozdrav ekipi,
tražim kanđastu spojku sa prirubnicom, zupčanikom
i svim pripadajučim dijelovima za lombardini LDA672.
Zna li itko gdje se može nabaviti ili ima netko za prodati?!

Prilozi

• K-spojka_01.jpeg
    K-spojka_01.jpeg
    52.5 KB · Pregleda: 10
  • k-s-02.jpg
    k-s-02.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 10

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Pozdrav svima,, ima li netko tko je farbao haubu i blatobrane tv 731 broj od boje koja je najbliza originalu

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
528
Pozdrav svima. Imam molbu, ako bi netko htio pogledati na alnaserna svojem tv730/731/732 i reci sto pise.
Mislim da je problem u mom. Iskra azj0101 12v 1.8ks. Mislim da bi to trebalo biti puno jace od tih..1.8ks (1.4kw)
Hvala

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,260
Pa je l pali?
Ako malo računaš onda njegova brzina kad se pretvori u brzinu paljenja odgovara.

Najnoviji postovi

Na vrh