• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 700

Zagorec85

Član
Tu od
1 Ožu 2020
Poruka
48
Da,sam sam radio dasku.Širina 220.Ima sigurnosne opruge i horizontalno zakretanje i nož od hardoxa.Može i na stražnju hidrauliku.
I komplet prednji utovarivač sam ja radio.
Samo kaj je daska dosta daleko pa diže zadnji dio traktora.
Moram napraviti kopčanje malo bliže traktoru.

Zagorec85

Član
Tu od
1 Ožu 2020
Poruka
48
Ne treba.Ionak skoro niš ne radi a treba mi za šumu.
Na njemu sam sve izmjenio od hidrauličnih kočnica i kvačila do volana i proširio ga tako da je ovaj projekt gotov.
Drugi projekt koji trebam započeti je Imt 533 s motorom 60 ks i ugradnja prednjeg pogona.
Naravno tu je i MF 3060 inače 80 konja ali je isto dosta modificiran i s motorom od radnog stroja jačine 105 konja.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Ajd malo poslikaj tog tomicu....sredjivanja da ga vidimo malo...

Zagorec85

Član
Tu od
1 Ožu 2020
Poruka
48
Nije,kad stavite ralicu ukoso onda je oko 2 metra a i ako zapne malo digneš pa se vratiš da očistiš do kraja.
Ima tu več slika od mojih nadogradnji.S time da je prošlu zimu komplet mjenjač i sredina,rukavci i kvačilo složeno na novo.Svi ležajevi,križevi kardana,brtve i zupčanici koje je bilo potrebno su zamijenjeni.
S tim da traktor možda odradi 100 (+ -) sati godišnje.

luka1002

Član
Tu od
27 Kol 2015
Poruka
57
Odlično, prva liga😉to jako puno znači. E kak dobrog tasta imaš🍺jesi mu delal društvo ili sve sam moral on?
Hehe, oni kak sad ne delaju zbog korone (sajmovi) onda su doma cijele dane, pa je to napravil u 2 dana (gornji dio je orginal). Ja sam radio na poslu ... Al ide mu, on je takav lik, kaj oči vide ,ruke naprave... :-D

TihoST1

Dobro znana faca
Tu od
1 Sij 2021
Poruka
130
Oli se nije moglo prije montaže obojati ili je predviđeno za poslije,inače je o.k. skrojeno i zašarafano, sada si siguran ipak je to najvažnije.
Kažemo mi u Dalmaciji ko ima zeta ima i tovara.......pohvalimo tasta zaslužio je.
Sigurnost prije svega.

Posljednje uređivanje:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Baš ti se posrećilo sa tim zaštitnim lukom, nakon tvoga nema ništa u prodaji...dobro to izgleda al mogo si radi ruzine ofarbat nije to neki posao, kupi puncu farbu i neka još dva dana potroši i završi posao do kraja.
E prije nego farbaš složi si neki lim gore da je glava u hladu i suha, ima dobrih primjera na netu

luka1002

Član
Tu od
27 Kol 2015
Poruka
57
Ima već 2 sloja farbe moram to skinuti. Ovaj donji dio treba dobro očistiti , pocinčati i onda prefarbat. Zapravo imamo sve spremno, samo čekamo vrijeme. Razmišljam o limu , imam ga ali nekako mi se čini da će me ubit sunce po ljeti ispod lima. Kombiniram možda lim pa ispod slamu ili samo slamu... budem to pripremio i onda skinuo da prođem tehnički, pa nakon toga opet gore (lim i slama). Još moram reflektore namontirat , blatobrane i haubu skinut farbu ,zašititi i onda farbanje.. ima posla lol.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Ja na svome imam plastiku i nemam problema sa suncem, modificirana tel govornica, nebis ni ti trebo imat sa limom jer ima prostora izmedu dosta

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Pozdrav svima na forumu, zovem se Drazen, iz Čučerja sam, 1964godiste,, uclanio sam se na forum prije godinu dana i sve do danas sam trazio tomicu,, trebam ga za kosnju ravnog gradilista od 2500m2, to sam do sada kosio sa labinprogresom, ali ne mogu vise hodati za njim (operirao sam koljeno) pa sam odlucio kupiti tomicu, molim savjet za malcer koji miskim kupiti,, traktor je 731,, evo par slika, 81godiste, nikad nije bio na cesti, nije vozio u trecoj brzini, samo je orao i frezao plastenike, na njemu su tvornicke gume, nema papire

Prilozi

• IMG_20210215_160155.jpg
    IMG_20210215_160155.jpg
    99.1 KB · Pregleda: 38
  • IMG_20210215_160144.jpg
    IMG_20210215_160144.jpg
    99 KB · Pregleda: 38
  • IMG_20210215_160133.jpg
    IMG_20210215_160133.jpg
    85 KB · Pregleda: 37

luka1002

Član
Tu od
27 Kol 2015
Poruka
57
@Draen ,kupi najobičniji roto malčer, milsim da je moj 1m. Koliko si platio ako nije tajna? Ovak od prve ne zgleda loše, samo mi se čini da ti fali zaštitni luk (koji je s njima dolazio u orginalu).

Najnoviji postovi

Na vrh