• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 700

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ajd ako ikakko mozes. Pa jer mi nije jasno, kako...

Evo nije jedna ruka ali upalio hladan prvo paljenje i to nakon generalke nije sat vremena radio, slanzija dva cil 24ks palio sa jednom rukom ovdje je sad kompresija malo jaca ali opet upalio bez problema...
Tomotraktor zar ne moze to malo dublje koja je poanta tako plitkog oranja...

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Svaka cast....
Gledao sam i sam...na remenici nemam onog utora za strik, tako da mi je to palo u vodu odmah...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Pa ako imas slobodan namotaj napravi utor sam, ja sam sretan sta ima, ja bi volio da i moj ac ima za spagu, nikad ne znas sta se moze desit, ovo je ipak neka sigurnost

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
A nemam niti slobodne remenice...jedan je ventilator, drugi alternator, treca servo pumpa 🤔🤔
Kako god, milina da se moze upaliti

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Novi je alnaser gore od 2.7kw, zavrti puno jace i puno brze od onog 1.4kw. I dalje je prvo paljenje teze (duze vergla), svako sljedece cim kljuc vidi upali.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
To je i na 822 sta koristim za cirkular, ista stvar, prvo paljenje koma nakon toga zum, ali nisam iso u neku analizu jer ne radni ni 20rs godisnje tako da mi to ne smeta, ali ja sam ti odmah reko da to nece bit do anlasera nego do lose odrađene generalne

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Ne bi smjelo biti.do lose.generalne jer.je sve napravljeno po psu..
Glave su komplet strojno obradjene, novi ventili, vodilice, gumice
Ventili nastelani na 0.2 na hladno, provjereni 5 sati nakon i isto je
Cilindri mjereni i jedan je 3 stote pohaban a drugi 6stotih. Tolerancija je do 1 desetinke, dakle imaju jos "mesa". Honani su. Klipovi su unutar tolerancije jer nisu potroseni, samo.su stavljene nove karike (stare nisu isto bile nesro.potrosene). Radilica odlicna, primjenjeni leteci. Komplet garnitura brtvi
Novi elementi bosch pumpe kao i ulosci dizni stavljeni i podeseni na 210 kako je u prirucniku.
Predpaljenje nastelano da na.prvoj tocki krene teci gorivo iz pumpe i zaustavi se na drugoj tocki
Novi alnaser, novi akumulator...
Ne znam sto je ostalo jos....provjeriti?!?!
Ne znam sto je jos ostalo provjeriti???

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nakon stajanja, a prije prvog paljenja, nadrukaj gorivo na AC pumpi jedno 20...30 x

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Pokusam, hvala na savjetu? To bi bilo da vraca gorivo nazad u rezervar?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Probaj i to sta ZJ kaze al prvo ga moras namjestit da ac radi na polugicu, ja sam sve novo stavio, temeljni, leteci,klip karike cilindar, glave ociscene novi ventili i gumice nove uloske u diznama i pumpi i naravno sve brtve, i mogu rec da sam zadovoljan kako radi a sta se desava sa 822 do sad se nisam iso zabavljat sa time ali vjeruj da cu na zimu i njega slozit,imam jos jedan motor od ac 3cil u planu za slagat pa ako nadem neku krš šasiju mozda ga i spojim pa slozim neki traktor od 0

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Namjestiti da ac radi na polugicu? Pa cim krenem polugu pomicati on krene drukati gorivo. Mozda ti imas drugaciju ac pumpu? Ok, mogu reci da je lakse upalio prvi put.
Sto bi sad trebalo u biti napraviti? Staviti nepovratni ventil negdje ili?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ili si ti imo srece, meni ni na jednom ac pumpa ne druka uvijek nego u određenoj fazi motora.Pa svaki puta pumpat prije paljenja😂

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Hehehhehehee...to nije bas neka opcija....stavio nepovratni na filter nafte, na dovod, al mi onda acpumpa ne moze napumpati gorivo kroz njega 🤔🤔🤔

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
526
Stavljam naglasak na to da bi trebala, ali nije imala. Imala je samo odzracni vijak, ali kuglice i federa unutra nije bilo 🤔

Draen

Član
Tu od
1 Svi 2020
Poruka
30
Pozdrav svima,, prodaje li netko vitlo za tomicu, ili bi ga iznajmio na jedan dan

Najnoviji postovi

Na vrh