• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 800

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
Pozdrav, da li je neko probao da radi sa malcerom i tv 818, ali pravi malcer, ne onaj okrugli i koji bi mogao zahvat da ide, koristio bi za kosenje trave izmedju malina i kupina i takodje u prolece da samelje one maline i kupine koje su otpad
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,599
u prolece da samelje one maline i kupine koje su otpad
Ovo bolje izbaci i zapali da ti ne ostanu bolesti u nasadu.
 

jacko

Član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
95
Bok,

Uredio sam svojeg 821 i pripremio za sezonu, kad eto vraga. Malčiram nisku travu i čini se da se cilindar grije - dimi se ko zmaj!. Polio sam doduše s malo nafte kad sam odzračivao nakon promjene filtera, al nekako mi se čini da je to ipak previše... Mislim da bivši gazda nije baš čistio oko cilindra pa nema dobro hlađenje.
Posao mi čeka hitni pa vas molim brzinski savjet tko zna kako najbrže ispuhati/isprati oko ima smeća oko cilindra?
Ja bi od strane auspuha, skinuo ga dolje pa onda limić oko cilindra na toj strani i onda kompresor/minivaš? Ima možda bolji/brži način?
Hvala na odgovorima -frka mi je s vremenom pa nemam vremena puno raskapati...!



Evo riješio kao što sam bio i napisao. Ako kome zatreba brzinsko čišćenje ovo gore je dobar i brz način. Dodati samo treba da kada se poklopac skine treba komad žice sa malim "kljunom" da se izčisti smeće i onda sa skinutim poklopcem upali tomo. Budite spremni na tuširenje smećem :p:
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

danijel09

Novi član
Tu od
10 Velj 2015
Poruka
15
Ja sam vlasnik Tome 822 i nemam problema s njim al dobro je to znati. Nemam puno iskustva s njim jer sam ga kupio prosle godine, al ko zna možda mi to bude potrebno.
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Tovar od danas koji je dokrajčio jednu gumu-stare su i potrgalo je platna.Sreča je samo to da sam je uspešno dopelal kuči a onda posle nekih 5 minuta dok sam pio kafu samo buuum i ode guma,bila je još natovarena.Sad treba nač neku pravu variantu da prikola dobije novu obuču.

imgur:icon_sad:
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Poravnome i asfaltu ide treča brza a u brdo i uspon dođem i do druge spore.:(happy):
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,034
Ja nemogu ni zamislit da sa nasim 822 vucem toliki teret u 3 brzoj niti sa malim gumama a kamo jos tim vecim
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Ne znam šta da ti kažem,verovatno je onaj kod tebe na izdisaju.Kolega ima 420 u dobroj kondiciji ali ga moj po snazi puno šiša.Izprobano u isto brdo sa istom prikolicom i tovorom baš zbog primjerice.Mogu da tvrdim da ima sigurno 22 konja.Nisam pa još vozio onog sa 30 konja da bi mogo dat primerjavu sa mom.:(angel):
 

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Savjetujem da budete nježni s tim rggerinijem, da šiša jednocilindraša Lombardini, to je tačno u svim uslovima, ali je osjetljiv kao dojenče u poređenju s Lombardinijem, LDA 672 je klasa iznad svih drugih motora na TV
 

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
587
Koliko često čistite rebra cilindara? Ja jučer napokon to detaljno očisto, smeća puna šaka (trave i sljepljene zemlje). Motor Slavija 26.

Zanima me koji bi čep odgovarao na karter za Slaviju 26, jer ovaj postojeći moram zamjeniti (prilikom neke davne zamjene netko je uništio maticu na čepu pa smo morali navariti komadić šipke, sad je čep T oblika, pa se trava i smeće kači na njega). Promjer čepa je mislim 20mm (tj bakrena brtva je 20,5mm).
 
Posljednje uređivanje:

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
pozdrav svima zanima me tko ima ima na frezi razgrtač za krumpir radi se o frezi za seriju 800
nekada davno bila slika toga sad nemogu naci
 

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380
Danas sam bio kod druga pa sam usliko njegovog 830:(rofl):
imag1119.jpg

imag1120.jpg

imag1121.jpg
 

Najnoviji postovi

Na vrh