Kad god želiš.
Da je meni moj Željac tu ja znam da bi ja njega nagovoril na takvu egzibiciju.
To ti je mnogo obaveze da ugrađuješ i plus bih ti trebalo prostora pod haubom i opet na kraju postoji pitanje hoćel imat efekta a i kakav bih to bio hladnjak(na koji sistem).Neznam koliko se to isplati isprobavat jer je turbina direktno vezana na usisnu granu, tako da bi tu onda trebalo puno toga kemijat, zakretat turbinu, radit dva priključka za crijeva za zrak....
A sad još jedno glupo pitanje, jel bi bilo efekta kada bi se ugradio hladnjak prije turbine, znači između zračnog filtera i usisa tubine i to hladnjak koji bi imao svoje hlađenje?
Nećeš ništa dobit interkulerom jer ovo nije auto,nisu isti iduvni gasovi koji pokreću samu turbinu.Dobio bih na 2000 obrtaja i preko hladan zrak sa manje pritiska što je dobro a ispod 2 hiljade bih takođe izgubio pritisak i nećeš moć iskoristit interkuler nikako.Ne zaboravi da se na autu hladi zrakom koji udara u interkuler s prijeda i da je potrebno zbog motora koji nabija veci pritisak.Tlak gubi jer se ohladi, ali ipak veća količina zraka stane u cilindar.
Trebalo bi probati pa vidjeti koliki je to pad tlaka. Vjerojatno bi turbina održala tlak pa bi dobil malo elastičniji motor, ali ne ispod 1500 o/min. Možda, ali možda oko 2000.
No, dobro veli kolega @alko977 : zrak se zagrije znatno poslije turbine.
Nije problem, dopeljaj ga.Jel hoćeš drugu mušteriju? Samo je malo dalje nego gdje je bio kolega Željac...
A kolega, pa zaboravio sam na zutog... Cak izmedu tri mozes birati.Najbolje oba, biče više kila 🤭