Budem samo dok se vrijeme popravi jer na šta sad liče jeza me hvata kad vidim te jadne kokoši.... :madmana:to su mu onda od novog pevca piceki,onog kaje prošle godine uvezel iz njemačke.dok ih slikaš stavi na forum da vidim
Budem samo dok se vrijeme popravi jer na šta sad liče jeza me hvata kad vidim te jadne kokoši.... :madmana:to su mu onda od novog pevca piceki,onog kaje prošle godine uvezel iz njemačke.dok ih slikaš stavi na forum da vidim
Budem samo dok se vrijeme popravi jer na šta sad liče jeza me hvata kad vidim te jadne kokoši.... :madmana:
Ma dok pada ne idu van ali sada su staze okopnile i vidi se zenlja i šljunak pa su krenule polako okolo a moje nastambe su samo za spavanje.Za sada nemam natkrivenog prostora gdje bi mogle boraviti.Nadam se da će se to na proljeće promijeniti jer ne mogu ih takve više gledati.Možeš mislit kak je sa svilenima... :scratch
Kakve su to oblice?di to ima?
Da vidio sam malo prije i super je samo bi stvarno trebao nastambu za spavanje napraviti čvrstu jer bu inače još slika pod tim naslovom (nakon lisice) ili staviti psa unutra
O Bože moj..... 70 kom. Ja sam ostao samo bez jedne guske pa mi bilo žao.
Jako lijepi Jureki, jel će bit kaj pilića na prodaju?