Nema pomutnje. Pa nista se ne tjera znati napamet, vec treba znati gdje pogledati ili koga pitati ono sto nas zanima, no s vremenom htjeli pamtiti ili ne, neke stvari ostaju u memoriji. Proizvođač propisuje i zahtjeva određenu kvalitetu ulja prema jednoj ili vise klasifikacija (neke sam u proslom postu i naveo) a nase je samo prema tome izabrati ulje. Tržište je otvoreno, uvoznika i proizvođača mnogo, konkurencija u svrhu održavanja i poboljšavanja kvalitete uvijek je dobrodošla. Ne bi se složio da 99% ulja ne zadovoljava specifikaciju kojom se predstavlja, ipak je to prevelik broj. Ne znam gdje i što radiš sa uljima no po tvojoj priči iz prakse, nije dobro.
Ima pomutnje,oooo kolega ima.
Kaj se tice kvalitete tog ulja i neke konkurencije,to ti je jako lose.
Sve ce to doci na vidjelo,bez brige.
Sve kaj sam napisao nisam napisao bezveze,nego to su analize tih proizvoda dokazale.
Samo me nemoj pitati zbog ceg se ta ulja i dalje prodaju?
Zbog carinske mafije,koja to dopusta da se uveze.
Par postova prije je jedna nas forumas napisao da npr Castrol nije iste kvalitete ko npr u Njemackoj,Madarskoj,Poljskoj jer ulja tog brenda koja su plasirana u Hrvatskoj su inace za istocno trziste i onda neznam pod kojim okolnostima to ulje zavrsi u Hrvatskoj.