• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ULJA I OSTALA MAZIVA

• Temu pokrenuo seljaček
  • Datum prvog posta

Axial

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
152
Kaj ti to čitaš i citiraš, nekakvu enciklopediju?
Pa posao poljoprivrednika je da to zna, o indeksu viskoziteta direktno ovisi koliko će trajati mjenjač na nekom traktoru. Neki su malo manje osjetljivi, a mene je zapao jedan koji je malo više osjetljiv.

CK1

Član
Tu od
30 Lis 2021
Poruka
96
Kad si spomenuo lancol...
Tip koji često radi u šumi koristi staro motorno ulje. Veli da mu je lancol preskup i da se sve otplati iako se možda lanac i mač brže troši. Koliko to može biti brže? Tu logiku sam "prisvojio"!

Koristim staro od motora!
Pročitao sam, vjerujem da i drugi koriste slične kombinacije drugih vrsta ulja ali zaobišao bih ju jer ne radim puno sa motorkom, a ako je ovo od INA-e ST-200 u redu neću za 5€ propast. Koliko ju koristimo imat ću tu 1L slijedeće desetljeće.

• INA Lancol ST-200 - (5,19€)

Prilozi

• INA_Lancol_ST_200_1L.jpg
    INA_Lancol_ST_200_1L.jpg
    19.5 KB · Pregleda: 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,842
Kaj ti to čitaš i citiraš, nekakvu enciklopediju?
Za gugl majstore svi znamo odavno.

Umjetna inteligencija je pretvorila napredne gugl majstore u AI savjetnike koji u par klikova mogu lagano do odgovora kojeg je neko s nekim podijelil, a ko se za to znanje dobro oznojil i na svojoj koži ga u praksi isprobal......

Još ako taj neko vjeruje svemu napisanom.... sreči nema kraja.

Na vrh