Naj vjerovati u te basne..i ziva hlapi di ne bi gorivoKak more spuhnuti kad ne hlapi
Pri meni se veli:..kad bi ruke imale strah kao oči nikad ništa ne bi napravile.
Kolko ja pamtim,ti imaš obećani jen tank. I to već davno🤭Ja sam tak pročital na forumu i toga se držim ko pijan plota.
Mogel si iz daljega poslikati kanticu.... opet se vračamo na kantice i upute na njima....
Ne trebaš se truditi, ja ga garant nebum koristil.
Jedino u nestašici normalnog benzina ili kad mu cijena bude manja od normalnog benzina.
mislim da ga u "slobodnoj prodaji" nećeš ni vidjeti, obično serviseri naručuju za sebe, odnosno za rashod. Ako te stvarno zanima (ako sam dobro vidio da si iz OB županije) imaš u Čepinu servis/trgovinu koji može nabaviti, trgovina je PRO REZ, čovjek se zove Slavko, zaboravio sam kak se preziva.Ja bi ga čak i probao ali ga bome u županiji nisam vidio 😁
Taj mešung kad složiš čim prije bi trebal potrošit, jer to je ulje namijenjeno da se automatski dela mješavina na motorima.Ja u ovim karnisterima rješavam gorivo za pile, flakserice i 4t kosilice. Za mješavinu koristim menzuru i to mi se pokazalo najbolje i nikakvih problema nema. Jest da pretačem, copram itd vi koji koristite aspen gotov vidite u tome problem meni nije problem , ali to na godišnjoj razini traje vremena kolko pišem ovaj tekst tako da je zapravo zanemarivo. Istina je da i godišnje trošim oko 100 litara benzina kaj nije puno.
Jedino mi je sad ulje problem jer ne zadovoljava specifikacije od Stihla već samo CIK - FIA specifikacije, a o njima neznam kaj znače. Možda su bolje, a možda lošije ????