• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ulja za mješavinu , dvotaktna ulja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,177
Ljudi moji gdje vi to kupujete?

Ja evo bio u miller shop u valpovu nisu ni čuli za to, novi veliki agronom u Našicama nisu čuli, tehnos u Osijeku isto nemaju...

Sve Husqvarna zastupnici...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,357
Evo friške robe 👌🎻👌🍺

o_O :eek: I odmah 3 slike po 4 kanistre od 5 litri svaki, znači to je 60 litara, ti si bome pravi lakuš na Aspen 2, se morti z njim drogiraš ili koga vraga delaš???

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa sad kak da ti velim stručno 🤔
Ja sam profesionalni pomoćni šumar i treba mi nek se najde🙂imam puno za pilit još🍺

Ljudi moji gdje vi to kupujete?

Ja evo bio u miller shop u valpovu nisu ni čuli za to, novi veliki agronom u Našicama nisu čuli, tehnos u Osijeku isto nemaju...

Sve Husqvarna zastupnici...
Neznaju jer se niko niš ne informira, niko nije u trendu, samo znaju prodat a niš drugo neznaju.
Nazovež tu i pitaš.
Oni su Husqvarna Hrvatska, i Aspen Hrvatska.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Smije se znat gdje jesi?

@zoran89 nazovi pro rez čepin, slavko koprivnjak ako moze nabaviti, meni nije uspio 150 litara rjesit 2t pa sam isao u d.selo po 4t

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Tu kod mene u lokalnom servisu, to je naruđba ostala od prije kad sam kupil prvu turu, a onda nazval da mi i to spremi jer ljudi ni ne pitaju za to. Teško je nekoga uvjerit koji cjeli život ima štilovku, i koji cjelu život dela mješavinu 4%, i to sa dvotaktolom, jer bolje je kad je jača mješavina da sam siguran.Tak veli ekipa. Eto kad ljudi ne vide dalje od nosa.
I ekipa koja razrađuje pile na ler gasu, kaj takvima objasnit? Zapeli su u 1986 godini.
A takve pile još nisu napravili koja smije delat na ler gasu.
Uzel sam i litru xp ulja.

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
595
Eh što mi drago što se spominje Stihl-ovka pogotovo spominju koji imaju drugu marku pile,Stihl je Stihl zuji po ušima i tipkovnici stalno.To samo potvrđuje da ja koji imam Stihl nisam pogriješio kad sam kupovao. :ppozdrav:

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
544
Pa tak nekak i je , ali kad sin poraste onda se bude opet našlo vremena i za otić na neku trku. Najbolje je kad natočim stihl ms 660 i pilim debela drva onda je to to mada i u flakserici fs 131r isto gori odlično jer četverotaktni motor ima čisto sagorijevanje.
To ulje koristim kojih desetak godina radim 2% posto čak i manje i nikakvih problema a i nabavljam ga po odličnoj cijeni 50 kn litra.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,029
Imaš neku jako dobru žnoru za nabavu. (y)
Cijena po kojoj nabavljaš nije samo odlična, nego nevjerojatno niska. U TA je cijena 141 kn.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Pa tak nekak i je , ali kad sin poraste onda se bude opet našlo vremena i za otić na neku trku. Najbolje je kad natočim stihl ms 660 i pilim debela drva onda je to to mada i u flakserici fs 131r isto gori odlično jer četverotaktni motor ima čisto sagorijevanje.
To ulje koristim kojih desetak godina radim 2% posto čak i manje i nikakvih problema a i nabavljam ga po odličnoj cijeni 50 kn litra.

Nisam shvatio sta imas cetverotaktno?

Najnoviji postovi

Na vrh