• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ulja za mješavinu , dvotaktna ulja

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,361
A kad se roba iz šopinga potroši,jel ide ispod crte još jedna nula🤔
 
Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Današnji šoping iz Slovenije 😉
10 litri Aspena🇸🇪🇸🇪
Made in Sweden 🇸🇪🇸🇪🇸🇪
Polako se spremam za drugu sezonu😉✌️👍🍻
Samo profi bezin za profi pile🇸🇪✌️👍🍻
Budućnost je kod mene već odavno stigla.
Ali kad se prate trendovi sve je lakše.









 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Neko kad ovo vidi bude rekel da si lud🤭
Kolko je to kuna baćeno u vjetar, jer kod nas je nažalost tak. Svi bi sve badava i manje ulaganja a veliki profit. Ali ima nas koji to sve kužimo i znamo.
Ja upravo pričal sa uvoznikom aspena, problem je transport, transport ih pojede, nemaju zaradu nikavu praktički na tom gorivu, i nezna se kad bu došel, najvjerojatnije krajem godine jer je potražnja dosta velika postala.
Plus kaj im skladištenje isto problem vele.
Ali vele da ko je kupil svi opet zovu da je preporod, niko više ne dela običnu mješavinu, skupo je ali nemaju nikakvu zaradu praktički ali ga moraju imat.
Čak je Bauhaus neko vrijeme prodaval ali su brzo odustali, ako nemaš količine nema i zarade.
 

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,602
Pa nije to puno, nema niti 100 kanti (96 ima) 😅 A gle, svak ima svoju teoriju i svoje pravo, ja znam da je cjena mjesavine do 20 kn po litri meni prihvatljiva, 34 nije...ali opet, svatko ima svoju matematiku
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Ja se danas probudim kad vidim mail iz husqvarne, da navratim ako stignem da imaju nekaj za mene🙂ja zovem da vidim o čemu se dela, niko niš ne govori.
A reko idem kad mi usput.
I kaj me tam čeka, zaostala roba🙂
Sad stvarno imam benzina da neznam kad bum ga potrošil. 🙂


 
Na vrh