Ghost
Iskusan lik
- Tu od
- 10 Ruj 2021
- Poruka
- 1,716
@Naivac evo za sve što te zanima o aspenfuels
Ja platim kad znam da je nekaj domaće, a danas domaće nema🙂Tak smo i tebe uvjerili da je domače ipak kvalitetnije samo kaj si veliki škrtica pa ucijenil čovjeka na 14 kunića a drugog cijepil za 5000 jezerać 🤭
Kaj i ti prelaziš na gorivo bez okusa i mirisa?
Moja štilovka 064 ili 640 se proizvodi od 86 pa na dalje.,Znači ovak, bez veze je kupovati skupa/kvalitetna ulja za nove strojeve, pogotovo što stari strojevi godinama rade na mješavinu sa paradajz juhom?
Ajde mi recite...da li u današnja auta točite IINA Delta5 ulje? Da li u đondiriće, fendiće, dajčeve i ostale pizdarije točite Ina super 3?
Zašto ne?
Uspoređivati pilu iz 70tih godina i današnju je...djetinjasto, moja jonsered 820 se vrti na 8000 obrtaja dok 572xp vrti do 13000(550xp i do 14500 maksimalnih) i kako tu može ići isto ulje? Evo ja nisam niti mehaničar, niti električar, niti (više) poljoprivrednik, samo sam neškolovani drvosječa pa ne kužim...kako to?
10 litara mješavine me sa Stihl HP ultra ili Husq XP košta cca 100 kn. 5 litara tog Aspena je 170 kn. To je 3,5x skuplje. Prošle godine sam potrošil ak se ne varam oko 80-100 litara mješavine. To je recimo 1000 kn. Ista količina Aspena bi bila 3400 kn. Za takvu cijenu ne da treba “osjetiti” razliku nego trebaju ispadati tratinčice iz auspuha. Za 3 godine na razlici kupim 572xp… Svi bi mi vozili Mercedes, BMW, Audi… Kad bi to imalo “smisla”… Naravno, svatko sa svojom lovom radi kaj hoće.
Za te peneze ja si kupim kotač jegera, a šibu na kojoj ga bum spekel bum ekološki sa nožem odfikaril i na suharkima ga spekelkošta 5,37€