johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Petnaestica je 53 E sto kila.-Prošle je godine bila 51 E.I dobiješ osam i pol posto povrata PDV.Nije nešto,ali meni pokriva gorivo.Pa onda uzmem npr Qadris,pa mi na njemu ostane 150 kn po litri,i tako par "sitnica",pa kupim nešto za gricnuti,Naravno,zaštitu moraš sakriti i ne slučajno spomenuti da si ovjeravao povrat poreza ako na računu imaš i ono što se ne smije prenositi.I na hranu imaš povrat PDV ako tražiš,20 %,tako de se isplati malo protegnuti noge.A i makneš se od kuće,za sada kad se još ima vremena.A osim toga u Ormožu imaš slovensko,kutinsko,srpsko,rusko,austrijsko,taljansko i mađarsko gnojivo.Ima i Entec,ma ima što hoćeš,samo moraš birati i odlučiti isplati li ti se.
Evo broja telefona,pa tko hoće,može nazvati i pitati što ga zanima-Center Jurkovič,ormož-02/7400168,pozivni za Sloveniju mi se čini je 366.
Ja sam uzela neki talijanski-6-12-27 plus 8% sumpora,dvijesto kila dođe 106 E,i osam E ću dobiti povrat.
Evo broja telefona,pa tko hoće,može nazvati i pitati što ga zanima-Center Jurkovič,ormož-02/7400168,pozivni za Sloveniju mi se čini je 366.
Ja sam uzela neki talijanski-6-12-27 plus 8% sumpora,dvijesto kila dođe 106 E,i osam E ću dobiti povrat.