Zaista mudra izjava uvoznika; pa zašto onda rade (skuplja) vodotopiva gnojivaKoliko sam čula(od generalnog uvoznika za Hr),na našem bi tržištu ove godine trebala biti Jarina petnaestica koja bez problema može nakon otapanja ići u sustav KNK...
Zaista mudra izjava uvoznika; pa zašto onda rade (skuplja) vodotopiva gnojiva
Zaista mudra izjava uvoznika; pa zašto onda rade (skuplja) vodotopiva gnojiva
VRT??? Oni da to imaju??
Ma nije to išlo na vaš račun (wait) nego na račun "mudrog" uvoznika, i njihovih izjava giggle):Ne tvrdim da je to isto ko vodotopivo,nego de se topi bez ostataka i da se može aplicirati kroz KNK.Krivo sam rekla tvrdim-prenosim riječi koje su mi prezentirane.Eto,to je ispravno rečeno.
Gdje nabavljate to gnojivo?Direktan uvoz iz srbije ili ima kod nas(gdje) i koja je cijena ak nije tajna?
jel ima kakve razlike između bosanskog kana i kutinskog osim naravno i u cijeni
E,ovak,u sijačicu (OLT mehaničku) bi stavio oko 150 kg NPK petnajstice po rali (jutru) pa me zanima dali bi bilo dobro stavit i Uree i u kojoj količini?
E,to sam si i mislio..onda ipak neću stavljatmozes stavit ali nije bas preporucljivo...jer ako ti urea bude preblizu klici mogao bi ju spaliti...
Ja sam lani radio s ovim i nisam primjetio razliku od kutinskog ,osim u cijeni i granulama.
Evo ja danas isao po kan u Sloveniju i kupio bosanski po 9 eura i 12 centi minus 8.5% povrat ddv-a i ispalo me 240kn 100 kg znaci na 200 kg kaj smijes voziti ušteda je cca 100 kn!
Da dnevno 200kg po osobi, znači ako imaš reganu auto prikolicu uzmeš 5 u auto i voziš tonu na 5 računa! Malo je zajebancija oko tih računa ali ja sam iz Dunjkovca a Dravsko Središče mi je 5 min vožnje tak da dok idem s posla ako kaj trebam samo produžim prema Trnovcu i rešena stvar!znači samo 200 kg smiješ uvesti po osobi??