Kutina je puna gnojiva,nikad nisam vidio u krugu van skladišta tolike hrpe,znači prodaja je pala pa su skužili da ako ne spuste cijenu mogu zatvoriti kapije.
Ljudi koji rade u poljop. apotekama s kojima sam si dobar,kazu mi, zovu ih iz kutine,sto cekaju,sto ne narucu gnojivo za jesensku sjetvu,jednostavno nitko ne kupuje...
ako mi verujes to Suboticko djubrivo i jos par firmi prevarantskih sto rade je najgore i to niko kod nas skoro nekupuje a pogotovu Suboticko. ja kupujem ili Rusko ili Kutina ili Pancevo. sad i Sabac poceo izgleda neke formulacije raditi ali je skuplje. da su preterali sa cenama jesu ali bolje duplo manje i skuplje i kvalitetno baciti nego malo jeftinije a totalno lose.Vec dvije godine u Bjelovaru ima za kupit srpskog gnojiva, azotara Subotica i Lukavac BiH. Cijene su 30-40kn po metru nize od naseg kutinskog a sada ce bit veliki rizik trgovcima navlacit neke vece kolicine jer i na razliku od 50kn po metru na vecu kolicinu isplati se otic u madjariju ili sloveniju. Dosta su nas derali!
ako mi verujes to Suboticko djubrivo i jos par firmi prevarantskih sto rade je najgore i to niko kod nas skoro nekupuje a pogotovu Suboticko. ja kupujem ili Rusko ili Kutina ili Pancevo. sad i Sabac poceo izgleda neke formulacije raditi ali je skuplje. da su preterali sa cenama jesu ali bolje duplo manje i skuplje i kvalitetno baciti nego malo jeftinije a totalno lose.
Ja bila jutros u Sloveniji-petnaestica ko što je i bila-44E .Sada kod nas ispada povoljnije.