jedino ako za izvoz ovi nasi sasvim nesto drugo stavljaju. veruj mi da njihovo nikad nisam koristio i jos mnoga jer su ljudi radili i analize i mnoga nemaju ni priblizno sto pise.
kaj kutina nije ok?
jedino ako za izvoz ovi nasi sasvim nesto drugo stavljaju. veruj mi da njihovo nikad nisam koristio i jos mnoga jer su ljudi radili i analize i mnoga nemaju ni priblizno sto pise.
Sto kila? Gdje?
ja sam bila u Ormožu-kod Jurka.Dvadeset pet kila vreća.11,90 E.E,sada me ne lovi za riječ jel to bila talijanska ili kutinska petnaestica.Ima obje.
dejane bolje procitaj predhodni moj post. rec je bila o Subotickom djubrivu koje je kod nas najlosijeg kvaliteta i jos poneka koja su radjena analize. znaci rec je o djubrivima iz srbije. kutina djubrivo sam koristio i za mene su jako dobra .mada se tesko sad nalaze kod nas. uglavnom sam koristio kutinsko ,rusko i nase pancevo proizvodnje. sad i sabacko solidno kvalitetom. eto sta koristim. govorio sam da izgleda djubriva iz srbije koja izvoze su mnogo boljeg kvaliteta nego sto prodaju kod nas. mnoge stvari sam cuo o tome jer pre a i sad mnoge stvari se proveravaju pre nego predju granicu. zato postoji takva mogucnost da su djubriva iz uvoza bolja kvalitetomkaj kutina nije ok?
50kg, pitaj u lokalni zadrugi.
ja sam uzeo novo Todoricevo gnojivo Map i KCL ovaj prvi ima NP 12-52 a drugi je kalij klorid cijena je 383 i 315 kn plus Pdv.....
Kakva su umjetna gnojiva Yara mila?
Kaj se zaorava na jesen prije sjetve pšenice?
Ja danas uzeo vukovarsko 15-15-15 po 345kn
Gdje si uzeo vukovarsko i jel to cijena sa Liničem(PDV) ili bez?