- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,257
Kaj su to imali, a da "obični" nisu? 🤔
malo oštrije al nije primjetiti kakvo puckanje nakon zagrijanjaA kak radi bez auspuha?
i tako se često radi kod nas. Agroizbira Kranj ima kod mnogo dijelova na izbor, ''bolje (sumnjam talijanske)'' ili ''Romunjske'' djelove, takodje cijena je drugčija. Ali kod PVP neznam...nisam majstor za nju i kad se je remontovala nisam znao gdje su se djelovi kupovaliA kaj kad bi se recimo u Italiji potražili djelovi za njih? Pretpostavljam da dosta toga paše od Fiata?
Na prvom i drugim videom obrtaji su na 650, manje ne štelujem zbog podmazivanja (600 je minimum i u mom radioničnem priručniku). Kad pustim na 1000 obrtaja za kakvu minutu, on se smiri i samo ponekad još palo pucka.Na drugom videu je i veći gas, pa se možda zato izgubi to štucanje. Al ni ja se nebi zamaral s tim, bitno da on dobro radi zagrijan i pod punim opterećenjem. 👌
A vidim da imaš i antifone spremne u kabini 🤭😀
PS: univerzal ti je krive boje 🤦😅
Mi ne držimo minimum (ler gas) ispod 800...900 o/min.Na prvom i drugim videom obrtaji su na 650, manje ne štelujem zbog podmazivanja (600 je minimum
Moja je bila naštelovana samo na max. obrtajih i tamo stavljena plomba, ali ler nije imao plombe.Da li si razmišljao koliko ti je sat precizan?
Sem toga ler je naštelan na pumpi na stolu..plus plpmba..tak veli srruka