Ako je povučeš prema gore imaš ukopčanu finu regulaciju a druga slika onaj štift staviš kad nosiš ili vozis teške alate da ne slomiš oprugu
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
lampe su za signal da je uključen žmigavac , 1. lampa samo traktor
2 lampa priključno vozilo
3. lampa drugi priključno vozilo ..ili po domači traktor , jedan prikolica , dvije prikolice
Šarafi na sjedalu su tvrdoča, slika 2 i najvjerojatnije nagib slika 3.
Probaj ih okrenuti, uzemljeni su i ne tresu.
Pres je tlak ulja. Nakon paljenja mora prestati svijetliti.Isprobao sam sad, i ne radi ni jedna lampica kad dam žmigavac, možda je isključeno, morao bih pogledati...
A šta znače ove 3 na drugoj strani, znam da ona najniža je za dugo sjetlo, ali šta znače one prve dvije, na prvoj piše PRESS a na drugoj G. :icon_rolleyes:
Probao sam ošerafiti do kraja i zašerafiti do kraja, i ne primjetim nikakve razlike, možda bi morao skinuti sic pa pogledati onaj cilindar i to, jel moguće da postane malo tvrdji s vremenom, s obzirom da traktor godišnje odradi tek 20-30 sati... ?
Nemogu da vjerujem da covjek nije okreno sarafe sjedala lijevo...desno vec mora pitat.
Svaka cast i tebi Muha da si imao snage a posebno volje da odgovoris
evo forumaš muha ti je odgovorioIsprobao sam sad, i ne radi ni jedna lampica kad dam žmigavac, možda je isključeno, morao bih pogledati...
A šta znače ove 3 na drugoj strani, znam da ona najniža je za dugo sjetlo, ali šta znače one prve dvije, na prvoj piše PRESS a na drugoj G. :icon_rolleyes:
Evo tu ti sve piše, nadam se da možeš pročitat.
zakopčaj toplink u najdonju rupu i gas !.