Digni kotač u zrak i zavrti ga, dalje će sve znatNe mogu da procenim iskreno, a jeste dugo stajao. Znači jedno od to dvoje može da bude?
Pogledaću čim budem, a šta se može desiti sa felnom, da je kriva negde ili su neki ležajevi u pitanju?Digni kotač u zrak i zavrti ga, dalje će sve znat
Pazi da ne dobije bubreg. Meni je bilo tak na prikolici. Malo je klecala ali nigdje ništa vidljivo dok jednom nije iskočio bubreg sa unutarnje strane.Ekipa do čega može biti kad mi traktor po malo kleca na levu stranu na zadnjem tocku u pokretu?
Da, posto mu je radjena generalna ove godine. Jel to pogrešno?Pališ ga bez veze samo da malo proradi?
Onda neću dirati ništa više do pred proleće, hvala na savetu. Svaki mi je savet dobrodošao pošto sam tek ušao u svet traktora pa mi je sve zanimljivo. A dotezanje glave i štelovanje ventila pošto sam namirio 20 radnih sati, da li je bolje da i to ostavim za proleće?Po mojem razmisljanju to ne valja.
je*eš bez veze alnaser, akumulator i radiš hladni start koji najviše oštečuje motor i onda ga takvog nezagrijanog do kraja gasiš i tak u krug.
Pusti ga nek spava svoj zimski san na miru ako ga ne trebaš.
Baš tako, meni je to sad sve zanimljivo i baš sam zavoleo tu mehanizaciju, pa me sve živo interesuje, glupo mi nekad i da vas pitam da vam ne dosadjujem. Tako ću i uraditi, neću ga dirati više kao do sad, pa na proleće biće vremenaMa gle, slobodno ti njega ponekad upališ. Neznam, jednom mjesečno ako ti se da akumulator stavljati ali bez veze ga paljuckati svako malo je štetno za motor.
Ja tebe kužim, ti si ponosan mladi vlasnik traktora i lepo ti ga čuti kak radi ali ostavi to za toplije dane. Sad uživaj negdje uz peč i zimske proizvode a on nek odmara i čeka prolječe.
Glavu mozeš stegnuti i sad i poštelati ventile, nek makina čeka spremna nove pobjede.
Nije baš garaža, ono kao šupa. Nije skroz zatvorenJel ti traktor u garaži?