Rupe sa plutenim čepovima zatvoriKrivo sam prije napisao. Otišli su balansni utezi u karteru( zupčanici su na utegu). Treba mijenjati utege, osovinu sa zupčanikom i još jedan mali zupčanik. U Traktor Univerzal iz Sesveta sam dobio ponudu komplet kučište sa zupčanicima i utezima za 3500kn. Ako kupujem posebno ona je jedan uteg 590, osovina sa zupčanikom 690 i mali zupčanik 290kn. Kupit ću kod njih i to svaki dio posebno. Rekli su mi za lamelu( sinter lamela sa 5 pera- reko lik da je takva orginal u modelu 643) 540kn. Obična je 250kn. Sad treba viditi stanje korpe( lamela se bude kasnije mijenjala pa još nismo razdvajali traktor). Komplet korpa i lamela 3500kn. Danas smo rastepli kočnice i začudili se kad smo našli pojaseve umjesto diskova. Reko je ovaj iz sesveta da bi trebali biti diskovi unutra. Na kučištu su napravljene dvije rupe bez navoja i tud ulazi prljavština izvana( pojasevi su bili dosta prljavi-blatni).
Vele da je Leško prodaval još gorše od DOM-a. Rekel bi da je to svejedno.Ma tko kaže da ne valjaju ali koji ne valja taj baš ne valja znam tri takva (jedan je bil kod kuma) stalno neki problemi zadnje klipnjača ugledala svjetlo dana jedva našel blok to mu bil zadnji kvar sad je negdje u Zagorju dok je bil Čaušesku to je bil Rumunjski ponos a oni kaj je prodaval DOM to je bila Rumunjska sramota .