Danas na jednom uniju malo poštelali dizne, ni jedna nije imala više od 170 bara, najslabija je bila na 150, majstor ih je sad nariktal na 210. Po knjizi bi trebale na 230 + - 5 bara ali pošto je pitanje kakva je PVP kaže da je ovo sasvim dosta. Usput promijenil brtvu poklopca ventila i odmah i ventile preštelali. Neki su imali i do 1.5mm lufta, kak je to radilo nemam pojma, čak je solidno i palio. Sad su na 0.25mm i to je odmah druga pjesma šta se tiče samog rada motora, nema više frfljanja na većem gasu i na leru je mirniji.
A kaj te zanima?ima tko da se razumije u štore 404 el instalaciju
Samo se igraj. Buš klipnjače po polju iskal. Limit gasa na tom motoru je 2550 rpm (150 više od okretaja pri nazivnoj snazi).Za ovog sad neznam na kolko obrtaja radi jer mi sat nije ispravan, na drugom okretaji idu do 2700 okr./min
Znači da sam ipak bil u pravu: krivo pozicionirano u odnosu na radilicu. Drago mi je da ste riješili.Ja sam danas svojega složel. Stavili smo prvi klip u GMT i onda uzubili balans i sada više ne trese. Jedino kaj ima čudan zvuk jer je pukla ispušna grana kod montaže pa to treba srediti.
Ne treba bošista. Nova gljiva ili probaj bez nje, stavi šuplji vijak.Nego zaboravio sam danas pitat majstora dok je bio kod mene pa da pitam ovdje, već duže vrijeme mi na PVP-u na onoj "gljivi" na samom vrhu pušta naftu. Ona stoji sa unutarnje strane pumpe do motora. Jel ima tu pomoći u kućnoj radinosti ili mora pumpa do bošiste?
Da, na takav.@Muha, misliš na običan šuplji vijak poput onog koji se ušerafi u ulaz filtera goriva?
univerzal kaže:je pa znam to da je v dost slučajeva bespotrebno niš ni ne delam pod ful gasom ni pri transportu jednimo ga do 2500 tjeram dok idem sa svojetvospremačom drugi prolaz onda kaj malo bolje usitni
Unutra je membrana koja navodno kompenzira neke tlakove u Boš pumpi ali provjereno je da ide i bez togaČemu uopće služi ta gljiva kad može bit umjesto nje obični šuplji vijak?