• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

UNIVERSAL

johndoe

Novi član
Tu od
25 Velj 2023
Poruka
5
zahvaljujem :)
gdje se kontrolira nivo ulja? na istom mjestu za volan i za hirauliku? i koje ulje točim tu?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,506
Ulje se kontrolira kraj ručne je mjerač a za volan je posuda kraj kilera prema auspuhu, nema baš univerzalnog odgovora za ulje, većina ga ima u hidraulici motorno a ja osobno za volan imam atf, najbolje pitati bivšeg vlasnika ako zna što je točio.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,268
Isto je i kod mene.. Prvi vlasnik U530 s servo volanom. Oduvijek je unutra ATF, tak su nam rekli dečki u servisu

johndoe

Novi član
Tu od
25 Velj 2023
Poruka
5
provjerio sam, ulja ima dovoljno i jednog i drugog al još uvijek malo kaplje kod (tako mi se bar čini) pumpe za volan.. jel normalno da pod "ler gasom" volan teže ide? nije da ga je nemoguće okrenut, al moram se pomučit skoro ko i kod svog Štoreta 402, a kad dodam gasa malo, onda ide lagano.. prilikom paljenja se prvih sekundu dvije čuje neki zvuk koji dolazi iz tog dijela gdje su pumpe hidraulike/volana

Najnoviji postovi

Na vrh