hmmmmmm sezona skoro prošla a tema je pustoš :|
:shock: :|
evo slike od 4.10. (ne stignem prije, štala, polja, sjetva, žetva, magisterij, snimanja za tv, malo su mi kratki dani)
evo pikčrs od ekšn (action) :idea:
e da to je ta slika pejzaša otočja sejšeli i drveća palmi
dere zekan punom parom, kiper radi odlično, a to što se vidi lopatanje to je fitnes centar otovoren kod mene
slijedi slika svemogućeg dajca koji nema na sebi pola djelova al radi (ne pitajte kak)
nakon što su sve zaštopali na dajcu i slijedilo je ispuhivanje slijede slike iz horor filmova
na slici je prikazan duh casper :shock:
sliedi posveta josipi lisac iz pjesme magla svuda magla oko nas 8)
nama nije dosta jedan silomlin za divljat pa eto melju dva i ako ste se pitali od kud magla, evo vam odgovor 8)
ako ste se pitali a gdje je munja, hmmmmmmmmmm, ne želi se družiti sa ovim gubijanima
munja lunja po selu, malo prikolice vozi, gazi brašno i tak to, šminkeraj
i za kraj jovica sa deutzom , on je bio zadužen za širenje brašna po silosu sa prednjim utovarivačem
na slikama je prikazana njegova prikolica koja je napravljena kod bišćana u slovinskoj kovačici, prikolica je 5 tona, cjena mislim oko 35000kn
inače smo u taj silos koji ima zemljane brine samljeli oko 90 tona zrna kukuruza
mljeli su dva traktora dva dana
ostatk kukuruza ide u vreće, još je na polju
što se tiće vlage u kukurzima ljudi su mljeli u vreće skoro suhi kukuruz i nije bilo ni grama pokvarenog, tako da meljava u vreće nema granica, i kak bi ja reko to je mukta posao