Ma bogec nam je svestran ,neide njemu samo šrotanje ,siliranje ,od ruke ima tu još bogec dosta toga za pokazati :mrgreen: :mrgreen:ŠANANA kaže:
snupy kaže:koliko stoke imaš kad šrotaš 90 tona + silaža+sijeno+ sjenaža.(o kakvoj to voditeljici pričate) :scratch
ja mislim da nebi smjelo biti problema pod uvjetom da tu kacu moreš dobro zatvoriti da nejde zrak i ak imaš dovoljnu dnevnu potrošnju,jer to je ustvari jedna vrsta silaže,a o silaži su na ovem forumu napisane već cijele litanije tak da nema smisla da opet pišem :lol: :lol: :lol:ivanm kaže:bogec jel prolazi šrotanje u plastične kace po recimo 300-500 litri?
bogec kaže:Helena kaže:Bogec ,smuvaj ti voditeljicu i prekini mrcvarenje oko snimanja ,pošto je već vozila fergu ,znači da bi mogla i sve ostalo radit.
ide njoj jako dobro vožnja masseya, to sam se čak i ja iznenadio u utorak dolazi kod mene lorena
sad će neki reći da kakaav sam ja da odmah skrećem se teme, pa evo budem to napravio
danas je otvoren silos s brašnom (slike meljave koji post prije), brašno je fenomenomenalno
sipko a ima određeni postotak vlage
njami njami
pikčr nuber ajnc, prikazuje modernu mixer prikolicu zvanu tačke od milja i brašno u njoj
pa nakon toga dvije pikčrs silosa da se stekne dojam sipkosti a opet čvrstoće držanja brašna
Hurlimann86 kaže:ŠANANA ovo super izgleda
A nije malo teško kopat iz ove grabe van kad trebaš :?:
mario kaže:Šanana ima skriveno blago :mrgreen: :mrgreen:
Hurlimann86 kaže:
ivica kaže:bogec jel ovakav kukuruz koristis i u ishrani krava ,kakva je prednost