Odozdola prema gore:luma1908 kaže:zanimaju me ručice ispod sjedala desna je za prebacivanje u brze i spore brzine to sam skužio, ali lijeva je za uključivanje hidraulika ali ima nekoliko položaja pa me zanima čemu koji služi
Položaji su SMP? Način regulacije podizanja hidrauličkih poluga.luma1908 kaže:... i isto tako postoj i jedna ručica sa desne strane ispod sjedala pored ručice za dizanje hidraulika. ta ručica isto ima tri položaja pa me zanima šta se dešava u kojem položaju, ona ide naprijed nazad.
Ovom ručicom reguliraš brzinu reakcije, odnosno brzinu dizanja hidraulike. Imaš na kućištu odlijanu strelicu, pa pogledaj.luma1908 kaže:ispod sjedala je jedna poluga koja se pomiče lijevo desno i ona je nepoznanica. molim pojašnjenja sa slikama po mogućnosti. unaprijed veliko hvala
ZJ kaže:Odozdola prema gore:
- hidraulika Uključena pumpa hidraulike) i kardan 540 rpm. Trebaš pritisnuti kuplung do kraja.
- Neutral
- kardan preko brzina, hidraulika ne radi.
- Hidraulika preko brzina. Kad trebaš podići hidrauliku, a nesmiješ uključiti kardan, Staviš desnu ručicu (reduktor) u neutral, uključiš treću ili 4. brzinu i digneš teret. Nakon toga lijevu ručicu prebaciš u neutral.
Za uključivanje ova dva položaja traktor nesmije biti u brzini, odnosno kretati se.