Danas sam štelovo ventile i jedna klackalica je upinjala u šipku od dekompresora moro sam ju izbrusiti 2mm i kad sam naštelo pali na zub nema više dima!!!!!!!!
Očito su ventili previše upušteni u glavu pa je potrebno puno otpustiti klackalicu.
Zbog tog zapinjanja klackalice u šipku dekompresora sam ja rastavil svoj motor ( naravno, meni je potrošeno od starosti i rada)
Jedno rješenje je da se skrati ventil kod obrade glave...
A sad moj jadnik :mur:
Pukla prva kompresiona karika, fali je 1/4 i tog dijela nema nigdje, očito je tokom godina izgorila i izašla kroz aupuh.
Sad kad sam obrisao cilindre, ne izgledaju loše, čak nisu nit niš klipovi zapinjali dok sam ih izbijal, zanemariv zub imaju.
Ugodno sam iznenađen što nisu skoro niš rastučeni utori za karike, ustvari,same kompresione karike mi čak izgledaju rastučene......uljne su u jako dobrom stanju.
Kompresione potrošene jedno 2-3 mm a uljne nit 2.
Jedan klip je malo zagreban po tjelu , to bum samo zapoliral.
Idem ipak samo na polugeneralku, zamjenit ću uloške dizna jer je jedan klip dost debelo čađav,isto tak i ispušni kanal.
Imao sam i sreće, na drugoj klipnjači su popucali nosevi letečih ležajeva, prava je sreća što se nisu okrenuli i skršili klipnjaču i radilicu. Btw. radilica je ko nova.
Evo par slika
windows 7 screenshot
Trebam sad savjet.
Inaće sam kupovao djelove kod Gašpara u Pojatnom i čini mi se ok , kakva su Vaša iskustva i dal mi preporučate koji drugi dučan?