Naravno da jesam, više putaMuha priznaj bil si i ti koji put tam.:icon_jook:
Ja bi ipak radije zamjensko nego "orginal" Poljsko mada ako je stvarno orginal :icon_super:Zval sam u 4 dučana.
Idem u Agroprodaju, em su navodno karike ,leteči i garnitura brtvi orginal URSUS em je sve skupa jeftinije za 100-150 kuna od drugih.
Fala "oficir"-u za preporuku , dužan sam gemišt :icon_pidu:
Zval sam u 4 dučana.
Idem u Agroprodaju, em su navodno karike ,leteči i garnitura brtvi orginal URSUS em je sve skupa jeftinije za 100-150 kuna od drugih.
Fala "oficir"-u za preporuku , dužan sam gemišt :icon_pidu:
Naravno da jesam, više puta
Ja bi ipak radije zamjensko nego "orginal" Poljsko mada ako je stvarno orginal :icon_super:
nta tome je kaj gazda nejde preko dva tri posrednika,nego ima uvoz djelova preko čeha i poljaka direktno,par firmi s kojima surađuju.
Recimo kirš ima super djelove,bar večinu,al su bezobrazno skupi.
Trgo agencija nema čega nema,al se tu onda najde svašta,al kaj je je jeftina je.
Aha , nisam znao kako to funkcioniše , moram i ja tako da nabavljam onda dijelove za ruske mašine , da se na bavim više ovim zamjenskim dijelovima :icon_pidu:
@DavorB , ajde kada ti stignu dijelovi slikaj ih i njihove ambalaže da pa da vidimo i taj original
Neznam kakva je situacija u BiH al u HR za rusa teško do djelova,ovdje kod nas par ljudi vozi ruse i muku muče,rješavaju mnoge stvari kod tokara i voze dok se ne raspadnu,pa prelaze na druge marke.
Ursus,zetor,univerzal,imt...
Možda u rusiji al to bi morao osobno iči i rješit nabavu,al kolko se to isplati??