vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
niti pošteno ne dimi nego zdihavamožda se pali na starije gospođe isto kao i njegov ursus na kurblu-samo dimi:weedman:
niti pošteno ne dimi nego zdihavamožda se pali na starije gospođe isto kao i njegov ursus na kurblu-samo dimi:weedman:
A ko bi ga tek okrenul da mu odgovarajuče ulje natoči u mjenjač, jer je očito i kod njega krivo :scratchmožda se pali na starije gospođe isto kao i njegov ursus na kurblu-samo dimi:weedman:
to bi onda dva kvačila na kurblu ?..bi se zglavami trkali:shock:A ko bi ga tek okrenul da mu odgovarajuče ulje natoči u mjenjač, jer je očito i kod njega krivo :scratch
Jedino da ima još jednog na kvačilu :idea:
Operi prljavštinu :lol:
Misliš zvono mjenjača? Teško, jedino ako uspiješ naletjeti na nekom otpadu jer je večina tih traktora otišla na kile.
Tak su barem neke zaslužili,
jer po oglasnicima je cijena katastrofa,
trebaš ih prodati dobru kolekciju istih da bi kupil jednoga Vinkovića...
Slazem se s tim da je ursus raketa kaj se tiče nekih stvari..ja sa svojim zadovoljan,sve mozes sa njim..ore njivu ko od sale,ili vuče prikolicu koja je sa drvima skupa teška oko 5 T,i ne kvari mi se osim tih lamela..jer ipak puno radim s njim..heh
pa vjerujem da je umijesto onog vatrenog mogao imati 30-ak medeka u top stanju
jel zna itko koliko bi došla reparacija hidraulika na medeku:scratch
Ovisi šta je otišlo, a i ko ti repararaturu radi.jel zna itko koliko bi došla reparacija hidraulika na medeku:scratch
Na vagu?Tak su barem neke zaslužili,
A takva im i kvaliteta, hehE da zaboravio sam napisati da ima jeftine djelove.heh
Na vagu?Tak su barem neke zaslužili,
Na vagu?
A takva im i kvaliteta, heh
Kad otvoriš taj šraf na filteru onda baca mjehuriče?
Meni se to stalno događalo mislim da je zbog gumice na usisu pumpe da je tu falširal zrak.
@gomahers
Ja sam prvp stavil kutiju i na kraju te 2 šrafe 8mm s gumicom i limičom ispod.