Semerinzi su na obje spojničke, što bi značilo da su dva.Semering bi trebal bit samo na spojničkoj.Na radilici je neki pseudo-alu-prsten. koji vrača ulje u motor!
naravno da nema :mrgreen:
Prostor u kojem je lamela je suhh.
OD strane motora nesmi ući motorno a od strane mjenjača mjenjačevo ulje ..dakle oko vratila moraju biti semeringi ili neko drugo brtvilo
Nije hibrid nego, valjda, stari tip :finga:Doktore!
Onda je moj medo hibrid ili tak nekaj.
Po čemu si to zaključil?ma znam da mora biti ali trebam dimenzije da kupim semering, a neda mi se prije reskapat ga, čini mi se da pušta ulje od mjenjača
Nije hibrid nego, valjda, stari tip :finga:
Ali to bi se trebalo dati prepraviti na novi.
Je dok je kompresija gore, a kad prejde dole?Tak kak je dobre je.Čitaj potpis8)
Sve u svoje vreme, a onda bumo klobasov više metri pojeli nek kaj je jadničak v šumi kilometri drv složil :rolfer:Kam pe dole:scratch
Kaj bu dole :scratch
Daj naj norice pripovedati artyman:
Po čemu si to zaključil?
Kužim to, ali zakej misliš da je iz mjenjača?skužil sam po tome jel mi ulje kaplje kroz rupu na doljni strani kučišta di je lamela:rolleyess:
Kužim to, ali zakej misliš da je iz mjenjača?
kaj ti misliš da je od motora od motora je crno ulje a:arrow: ovo ulje kaj kapa iz rupe je žuto
Pa to te ja pitam. Odkud da ja znam kakve je boje.Kužim to, ali zakej misliš da je iz mjenjača?
kaj ti misliš da je od motora od motora je crno ulje a:arrow: ovo ulje kaj kapa iz rupe je žuto
Znači tebe zanimaju dimenzije semeringa na spojničkim osovinama?
Pa to te ja pitam. Odkud da ja znam kakve je boje.
Znači tebe zanimaju dimenzije semeringa na spojničkim osovinama?
e točno bo bi jako zahvalan i uštedilo bi mi jako puno vremena
U katalogu piše 40x65x10 i 25x35x7, ali ja bi ti svakako preporučil da prvo rastepeš i pogledaš jer sigurno buš još usput mladih našel.e točno bo bi jako zahvalan i uštedilo bi mi jako puno vremena
U katalogu piše 40x65x10 i 25x35x7, ali ja bi ti svakako preporučil da prvo rastepeš i pogledaš jer sigurno buš još usput mladih našel.
hvala za dim.
inače traktor je ok super, inace lamela je več mjenjana sad me to brine samo
bumo vidli kaj bu stoga
Sad bu opet masna :finga:hvala za dim.
inače traktor je ok super, inace lamela je več mjenjana sad me to brine samo
bumo vidli kaj bu stoga