vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Kaj ti je .. oni su bosanci , oni to ovak rade
http://www.youtube.com/watch?v=eRlCrtGAEbA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=eRlCrtGAEbA&NR=1
da, nema, evo danas sam izbušio 600 i koju rupu od 9 do 3, zadovoljan sam s obzirom na tvrdoču zemlje, plašio sam se da me hidraulik ne krene hebati ali sve je bilo super, nadam se da če i sutra isto tako, e da ne zaboravim- jutros mu nalijem vruču vodu i pustim da se ugrije i zapalio na gumb
Po takvoj zimi bušiš rupe i sadiš što ako smijem pitati?
Nemore kresnut prije dana državnosti , ladno mu je :mrgreen:zašto stoji
A ne ne, fala lepo. Vi se lepo pokopčajte (ko i ostala večina bedakov), a imate i za kaj, pa ih uspoređivajte do mile volje :rolfer:Ajd karabaja ubaci koju sliku od novog nasada!
ti strojevi su tu da rade i zarade eee sad čiji je bolji lošiji . . .
Dalo se bi o tome....
Nabolje da muhaničar raskopa jednog i drugog pa izmjeri lagere pikse i ostalo kaj se da izmjeriti.Da svoju stručnu procjenu i to je to.
Nakon toga oba u kutiju i na vagu.
I onda idemo svi skup to zapitiartyman:artyman:artyman:artyman:
Evo mog novog projekta.Nema više hladne guzice jer se improvizirani jastučić zmaknil.
Sic je dobil novu oblogu!
budem bacio slike sutra, danas sam sliko ali se očito obrisale, bio mi bager i poravnavo i vadio panjeve....usro je kod vulkanizera i sutra je guma gotova...opet mi zacviko u prvoj...možda mu je bio šok jer sam mu zvizno 10 l hipenola pa se nije snašao...moji grijači sistem vruče vode uspiješno pokreče medeka svako jutro:gitarist:
To bu tak išlo dok ja jedan dan (pardon noč) mrazek ne zajebe..... Onda bu se kroz dan sama spustila i onda stvarno pe na vagu.....To znači da svaki dan točiš vodu iz njega na večer? + iz glave?
A ne ne, fala lepo. Vi se lepo pokopčajte (ko i ostala večina bedakov), a imate i za kaj, pa ih uspoređivajte do mile volje :rolfer:
Nego gde je kabina?
savo mislio sam da si malo ozbiljniji:supris:ma ima i najpouzdaniji sistem za provjeru ''čiji je veći , pardon bolji''
ispustite iz obojice ulje pa pun gas,gabu pive i roštilj pa čekajte koji će prije da se ugasi
onaj koji duže izdrži garantovano je bolji :lol:artyman::rolfer: