vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
mrga ako i tvoj ima takve karike onda mani kurblu od njega da to još malo preostalo ne završi u auspuhu
mrga ako i tvoj ima takve karike onda mani kurblu od njega da to još malo preostalo ne završi u auspuhu
Savo koliko je koštao traktor? naravno prije sređivanja?
Filter je nadam se očišćen?ostao je još jedan veći zahvat a to je da se uradi hidraulika , za tu akciju mi treba pomoć ljudi koji imaju iskustva sa time
poluge se sasvim polako dižu i trzaju pri dizanju , neznam dali imaju snage jer nismo ništa pokušavali da dignemo
ovo poskakivanje mi daje sumnju na pumpu , mada i kontrola dizanja sigurno zeza
ali kada se dignu poluge i na njih stanu 3-4 čovjeka one ne mrdaju ni milimetra dole , znači drži
e sad , moraćemo to rasklapati ali neznam ni šta bi moglo da me očekuje unutra
koliki je problem skidanje i remont pumpe a koliki je problem kontrolor (kocka,razvodnik) ?
filter je odmah očišćen čim smo saznali za njega
onaj gore iza ručice mjenjače je filter na povratu tako da taj nema veze , ne utiče na rad hidraulike
upravo sam ja imao tu problem da mi nije dizao.bio je sav zaštopan, tj. nikad otvaran
Si siguran :scratch
da ga daš više u ženske ruke ne bih imao takvih problema s paučinom:weedman:
btw.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LciNqoqFgRomeni se ovo puno više sviđa
Nije loše, nije loše.Sad si još gruntam o nekoj zaštiti za stražnje lampe:scratch
Znam za ta pojačanja i samo sam htel čuti da si tu zamislil te nosače.Prednje su mi na oku 8)
Bum videl koliko i kak bum mrežu nabavil možda ju stavim skroz do plovice kak je ona poprečna cijev ljevo desno i iza, bumo još vidli....
Kaj se tiče kopčanja?Nisam imal bolju ideju kak to izvesti.
Te točke su predviđene kao "tvornički" ima nekih ojačanja znutra.
Nije se ni meni svidlo na početku al jednostavno nisam bil pametan kak drugač izvet tu kostrukciju.