:mrgreen::mrgreen: :rolfer::rolfer:
Jajo, to je OK.
Mi smo sa Štoreom potrošili 19 litri nafte kad smo vozili praznu/punu prikolicu crijepa nekih 110km (u oba smjera), po Zagorju (brg-dol).
Same je potrošil 20 litri na 160 km ravnice (prazan, stalno puni gas).
za muhaničara-čuo sam da postoje glave sa grijačima ili tako nešto pa bih te zamolio za kakvu informaciju jer mi je dojadilo palit ga po zimi s vručom vodom, pa pričekam 1 cigaretu 100s da ze zagrije pa onda tek paljenje
JEJE never !
A kad mi bu zacvikal negde onda bum čenđal na cesti.
Ručicu kad stisnem gore ond prestaje al samo dok ju držim jako.
I prestaje isto kad stisnem kočnicu.
@ PukiTočno tak kad idem niz brijeg i imam neki veči teret.Kad je prazan ili nekaj lakšeg onda niš.
Čulo se prije i u ostalim brzinama sad samo još u 2 i 5toj.
Ma jako se to čuje strah me da se nebu nekaj rasipalo.
Pošto nečeš reklamirati pošalji pp sa kontaktom trgovine.mislim da če se muhaničar složit samnom!!!! moje mišljenje dobar traktor ali mehanika čista kovačija!!!ako vas interesira gdje povoljno nabavit djelove slobodno me kontaktirajte!!! ne reklamiram nikog!!! samo želim pomoči!!! primjerice garnitura brtvila za motor 100 kuna org ursus lamele 105 kn grijači sa usisnom granom 180 kuna !!!! dih glave 20 kn!! pišem cijene jer sam ja to kupovao!!!! a po nekim cijenama koje ste vi pisali čini mi se da previše plačate djelove!!!
a kaj ima u tim knjižicama posebno!!!???osim osnovnih uptstava za rad te rezervnih djelova!!!evo ako nekom treba literatura za ursusa
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?21765-P-Staru-literaturu-od-traktora-Ursus