Gdje 335 ima , i dali ima ,utisnut broj šasije ja sam pronašel jedino na onoj AL- pločici z desne strane mjenjača- kod papuča kočnica. Treba mi za tehnički pregled. 81 godina je.
E, al ga i ti filozofiraš.....Lisnik je gore dao logićno riješenje prema navedenim podacima....čemu sad filozofiranje o viskoznosti....pa nije pijesak nasuo...:icon_rofl:
on kaze da nema snage ko sto je imao. da je pre izlazio uzbrdo 5-6 a sad nemoze. da prokliza lamela motor bi imao snagu . nesto ovde nije doreceno. mora nam objasniti dali motor u 5-6 gubi snagu to jes obrtaji motora uzbrdo padaju pod opterecenjem , ili motor zadrzava obrtaje ali gubi brzinu sto se manifestuje proklizavanjem lamele. nemoguce je da ulje napravi toliki otpor da gubi snagu pa cak i da ga je vise nasuo u menjac. postoji mogucnost posto je novo ulje i ima pravi viskozitet i ako je prilicno hladno bilo napolju da malo utice na gubljenje snage u najbrzim prenosima . staro je mozda izgubilo skroz viskozitet ili ko zna kakvo je pre nasuto pa nije pravilo toliki otpor . vendetto moras bolje objasniti sta je u pitanju da li ti motor gubi snagu u 5-6 ili motor ima snagu ali ti brzina drasticno pada u 5-6 uzbrdo a motor ima pune obrtaje i snagu
sto sam i prepostavio kako si pisao da je lamela u redu. ako je sve u redu sa menjacem neznam drugi razlog sta bi odjednom toliko moglo da utice a da je sve normalno. najbrzi stepen je i najtezi i svaka sitnica se odrazi na motor tj. njegovu snagu. mozda pre da pregledas filtere vazduha i nafte da li ti tu nedolazi do gubitka snage ili kocnice blago blokiraju . mozda je neko imao jos ovakav specifican problem .lamela ne proklizava stavio sam novu proslo proljece jer su mi popucali serafi na zamasnjaku I TO NE ZNAM ZASTO,NIKO NE ZNA! stavio nove i nema brige!da ne skrecem s teme traktor ide normalno tj. motor gubi snagu u 5 za razliku od prije kad je bilo staro ulje i obrtaji normalo padaju(lamela ne proklizava)to sto si napisao da je hladno i da je ulje gusce te stvara veci otpor- moze bit ili.....
sto sam i prepostavio kako si pisao da je lamela u redu. ako je sve u redu sa menjacem neznam drugi razlog sta bi odjednom toliko moglo da utice a da je sve normalno. najbrzi stepen je i najtezi i svaka sitnica se odrazi na motor tj. njegovu snagu. mozda pre da pregledas filtere vazduha i nafte da li ti tu nedolazi do gubitka snage ili kocnice blago blokiraju . mozda je neko imao jos ovakav specifican problem .
ma motor je 100%,kocnice malo skripe kada idem u rikverc ali ne blokiraju,samo dal je ulje krivo ili nesto drugo.... u 4 brzini traktor dođe do kraja obrtaja pod punim opterecenjem i uzbrdo ali da ga presaltam u 5 kao da sam ga stavio u 6-tu
koliko taj traktor ima radni sati
stvarno nema logike da zamenom ulja dodje do toga i tolikog gubitka snage. ja bih to terao pa ako se pojavi jos kakav simptom ili pogorsanje otvaraj menjac pa vidi sta se desava sa tom brzinom.
nista ni meni konkretno nepada napamet sta bi drugo moglo biti jer znam koliko se 90 ulje zgusne na zimi. zimi na autu izbacen iz brzine pustim kvacilo on trzne sam napred koliko ga ulje zategne. a mozda ga nisi ni predhodno imao dovoljno plus lose pa sad osecaj potpuno drugaciji.razgovaral sam danas sa covjekom koji ima ovlasteni zetor servis i kaze da je moguce da je malo gusce ulje po zimi pa da bi to moglo biti, neka ga zapregnem pa da vidim kada se dobro zagrije!
pitam ga da sipam transhidrol i kaze da bolje ne da neka tako ostane da je star traktor i da sve pomalo u mjenjacu ima zracnosti....
nije rukavac pukao, jedan od dva ležaja se smrvio, sreća je što osovina nije pukla ili što nije navoj od one velike matice pojeden. kotač je samo prešao preko te matice?!