Nema šanse, niti da su repa materijal.jel moguće da su dijelovi za 335 tako jeftini, gledam i ne vjerujem!!
u trgovini su mi izračunali da bi klipovi+karike+stubline+leteći ležaji original izađu 460kn!?!? :icon_eyes:
to jos nisam cuo da je nekom puklo u mehanizmu za ukljucenje remenice. za ursus su delovi bagatela a i polovan mozes staviti. mislim da mozes i sam to uraditi . slika nemam jer ga nisam otvarao jer nikom jos nista nije otkazalo da bih radio. po meni nista tu posebno nema od delova koji bi mogli otici .najverovatnije sama ta polugica je pukla ispod ploce ili viljuska koja uzubljuje prenosstrucnjaci, imam jedno pitanje...
na mom 355 vec godinama ne radi rucka od kardana, odnosno stalno je ukljucen, a rucka nema efekta, nesto je polomljeno, pa me okvirno zanima sto bi to moglo biti pokidano, odnosno jel to mogu sam srediti i koliko bi kostao dio, ako se da nabaviti od nekog rashodovanog traktora!?
da ne rastavljam bez veze ako mogu dobiti odgovor, mozda cak i koju sliku...
Jel ide uopče gore dole ili je zablokirala?strucnjaci, imam jedno pitanje...
na mom 355 vec godinama ne radi rucka od kardana, odnosno stalno je ukljucen, a rucka nema efekta, nesto je polomljeno, pa me okvirno zanima sto bi to moglo biti pokidano, odnosno jel to mogu sam srediti i koliko bi kostao dio, ako se da nabaviti od nekog rashodovanog traktora!?
da ne rastavljam bez veze ako mogu dobiti odgovor, mozda cak i koju sliku...
pozz
Isprike na ovoj privatnoj poruci, al ne znam gdje da Vam postavim pitanje za sto brzi odgovor !??
Za Ursusa 335 - Ulje u hidrauličnom sistemu je kremaste boje ( boja bijele kave ) ! Da li ga je potrebno mijenjati i kolika količina se uljeva ??
HVALA