• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
znam za uključivanje i isključivanje pumpe, ali kad je na mome rućica No1 u donjem položaju onda mogu samo spustiti hidraulik, po službenom riječniku preusmijeriti ulje-ali kud ga preusmijerava, također poluga No2 bih kod mene bila poluga za podešavanje dubine rada-naime ovisno o njenom položaju-npr. kad je ona u gornjem položaju sam hidraulik ima veći pomak prema gore i kontra-dolje poluga No2 i ima veči pomak prema dolje...
a poluga No3 bih ja nazvao "radna poluga"
A kaj misliš, kam bi ga moglo preusmjeravati?

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Znači sa 1 okrenem na kiper i sa 3 kipam?

ručica br 2 ne daje niti niži niti viši položaj, probao sa gramip kosom kad sam ju htio zakačiti pa mi je trebala dizalica jer 335 nije htio do kraja spustiti poluge kao recimo Štore...odmah sam klel...

Nemam janjetinu... puki je nekaj zaje,,, ali ju mogu platiti...

PS: jen moj prijatelj je pital ak je to snimljen ovaj dio krematorija na Mirogoju gde je ulaz :weedman: :weedman:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
E pa puki je čul kaj je čul,ak neko širi dezinformacije :oops:

Kak nemreš spustiti poluge skroz dolje?
Poluge bi trebale iti v zemlju barem nekih 15cm kad su na najnižem naštelane:scratch
Ja koristin najniži položaj kod vitlanja da se može čim dublje ukopat...
Imaš na jedni strani rupe a na drugi oni mali kurblin (opet kurbla:?)
A na doljnim polugama 2 rupe di isto utječe na visinu, al i na snagu!

Imaš iste takve poluge?
Slika0107.jpg

100_9440.jpg

100_9439.jpg

Na ovoj se vidi kak nisko ide a još nije najniži položaj.
100_9432.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Znači sa 1 okrenem na kiper i sa 3 kipam?

ručica br 2 ne daje niti niži niti viši položaj, probao sa gramip kosom kad sam ju htio zakačiti pa mi je trebala dizalica jer 335 nije htio do kraja spustiti poluge kao recimo Štore...odmah sam klel...

Nemam janjetinu... puki je nekaj zaje,,, ali ju mogu platiti...

PS: jen moj prijatelj je pital ak je to snimljen ovaj dio krematorija na Mirogoju gde je ulaz :weedman: :weedman:
Znam ja da moreš, samo je pitanje dali hočeš?

Da se mi dva nebi dopisivali ručica, ako je ručica 1 tu onda treba ručicu 2 ........
Ti si lepo parkiraj minu u tešku hladovinu, sedni si na njega, upali ga (ako nisi prodal kurblu), čitulju u ruke i štelaj kak je proizvođač to zamislil.
http://rapidshare.com/files/165334673/Ursus_C-335_manual_HR.pdf

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Evo da malo osvježim temu....

Neki dan sam vozil cjepač na hidroulici jedno 3-4km. Kad sam se vračal doma 200m prije kuče se spustil i nikak više da se digne :? :rolleyess:
Inače je uvjek trebalo malo gasa za diči ga, težak je u p.m.

Sad bez tereta, čim ugasim ili stisnem kuplung poluge odmah padaju.
Kaj me opet sljedi izmjena kompleta gumica?
Prošli put sam to skinul i nosil majstoru ali mi se čini da je nekaj sjeb..!
Jer stalno nekaj zeza.
Kolko je to komplicirano raskopat taj ventil?
Morem kaj zajeb..? Ima nutra kakav sigurnosni? Možda je otprl pa zaštekal?

bane52

Novi član
Tu od
22 Lip 2011
Poruka
6
problem sa hidraulikom ursus c355

Pozdrav!!!

Imam problem sa traktorom (hidraulik) već neko vrijeme i nikako da ga rješim
rsatavljao sam ga nekoliko puta i čistio i zamjenio svegumice i kariku na klipu i novu pumpu stavio i nista,radi se o toma da kad dige bilo koji od strojeva jednostavno počne trzat i nemoš ga nikako umirit!
neznam šta više napravit, pa ako neko ima kakav savjet ...

hvala

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Bane, jesi ti onaj kaj je več bil u kocki i prčkal po ventiličima?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
prije kuče se spustil i nikak više da se digne :? :rolleyess:
I moj se isto spusti malo prije kuče :rolfer:

Puki, poklopec dole (radionički u ruke) i gumice na klipu van. Usput prebrtviš razvodnik.
Da nisi kurblina Mrgi dal došla bi cela servisna služba na intervenciju. Ovak buš moral sam.
Ako zapneš pitaj ;)

bane52

Novi član
Tu od
22 Lip 2011
Poruka
6
Ne,nisam ti ja taj! dali je mozda problem u toj kocki,koliko sam vidio ona je iz komada,nemoze se rastvit zar ne?:scratch

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Nemože se rastaviti ,al puna djelića je ko šibica.Mislim nemože se rastaviti popola,al se mogu vaditi dijelovi iz nje.

bane52

Novi član
Tu od
22 Lip 2011
Poruka
6
a joj! dali bi ona mogla biti rzlog trzanja,ako da da pocnem sa cupanjem djelova!

Najnoviji postovi

Na vrh