Nije ih problem isčupati več ugraditi. Izletit može, ako ne paziš.dali je problem te elemente cupati iz kocke,i mislim dali moze sta izletit nemam pojma sta ima unutra,a nemogu izdrzat vise trza ko lud!!!??:madmana::madmana:
Nije ih problem isčupati več ugraditi. Izletit može, ako ne paziš.
Ako ti izleti, tu smo pa pitaj da pomognemo
A tu (kaj se dotiče gospođi) postoji i mogučnost blokade pa onda nema ni nutra ni van bez inekcije ili par sati opuštanjaStvarno postupak kao kod žena rayer:rayer:rayer:
A tu (kaj se dotiče gospođi) postoji i mogučnost blokade pa onda nema ni nutra ni van bez inekcije ili par sati opuštanja
To pa se dogodi ako si "zaoral" po tuđoj "njivi" a "susjed" te vidi...
Jel izgleda večom ili je stvarno veča?Ovako...nemam baš cajt čitat temu ispočetka,da vidim jel je o tome bila riječ...
Klinac o 2 godine me uništava...
RAdi se o tome da sam lani promijenio mažete i karike(u) na cilindru,stavio novu pumpu,malo sam raskopal regulator i sve je bilo super,malki je radio ko blesav! Ali,nakon izvjesnog prioda,shebe mi se regulator (popularno rečeno,crna kutija),ona polugica koja ide kroz njega za spuštannje hidraulika,predpostavljamo....jednostavno je zaštekal i hidraullik više neću zrak...E sad...sad sam ja nabavio odd kolege drugi regulator,malo sam i njega raskopo prije stavljanja unutra,jedna kuglica je bila "jajasta" pa sam je zamijenio,ali izgleda većom,pa mi je hidraulik išo dolje tak dugo da sam mogo popušit 3 cigarete....Čak i pod utovarivačem gnojiva stajskog...
E nije tome kraj...pravi problemčić je sad,da mi je počeo popuštat sam po sebi,više ne drži,ni u radu,a kamoli u ugašenom stanju....Moja sumnja je ponovo na regulator,s obzirom da nisam stavljo nove gumice...Pa me zanima vaše mišljenje...I đe da nabavim i dal ima tih gumica za kupit,da zamjenim...hvala-
Vidim da uvaženi član "muhaničar" ima bogato iskustvo,a i ostali pa me zanima njegovo,a i ostalih misšljenje...
PS: I zanima me kak ta poluga na starom regulatoru je mogla zaštekat,ona je išla lagano,a sad ju moraš čekićem nabijat,uslijed čega je to?! Kasnije stavim fotke
Ta jajasta kuglica služi kao sig.ventil.Nešto si pogrešio kad si je mjenjao.Polugica prilikom postavljanja mora biti okrenuta prema kućištu hidraulike.Ako nemaš iskustvo i nisi sve pažljivo pratio kad si rastavljao teško ćeš to sloziti.
Znači kočnice ti idu, al hidraulika šteka :scratchHehe,dobar je muhaničar...
Da,stvarno većom,to se sjećam...Što se tiče fotki,mislio sam juče raskopat,ali sam na 355 skido bočne reduktore,tj,kočnice repariral...A ovaj stari rzvodnik bum poslikal,koji je vani...ovaj što je zaštekala poluga..
Gdje veliš ima za kupit tih O-ringa?
A čekić,čekić je dost bio velik:finga:
Imam cijeli set,za vure popravljat,ak ti treba muhaničar:butthead:Znači kočnice ti idu, al hidraulika šteka :scratch
Pošto si O-ringe nabavil netrebaš informaciju, a jel te možda zanima gde ima čekića za vure popravljati?