6,2 litara mu je dost. Onda je to valjda sredina :scratch
Danas sam vozio samoutovarku i sijeno... e lagan je 335 naprijed užas! A imam naprijed kockasti most i dva utega... kako je tek onima s okruglim mostom i bez
utega...u oštrom zavoju uopće nisam mogal skrenuti i taj vrag i prazan ima tendenciju u zavoju u brijegu da ide ravno izgleda...makar ja motal punog....
Ima netko za prodati kakve utege naprijed i nosače za njih? -imam i od štoreta utege ali mi ne pašu a i na njemu su :supz:
ja s svojim 335 i utegom naprijed 25 kg s okruglim prednjim mostom vozim svoju smoutovarku bez brige i u brdo i niz brdo 3. spora gas na 1600obr/min i polako cak s njim i kosim roto kosom 160cm sirine malo treba da pokrene ali kad krene ide bez brige
radi se o fahr-ovoj prikolici
kod mene na mom usri 335 je gledajuci s sica od blatobrana prema sicu tj od desna prema lijevo prva rucica do kraja podignuta druga do nje je za tri prsta spustena(mislim na to da mogu dva prsta provuci izmedju plastika na rucicama) i radi bez brige podize odmaha
sto se tice utega nemoj stavljati jer ce ti ruke odpast kad budes skretal a postoji i velika mogucnost razbijanja kolijevke radije stavi manju tezinu
kosim isto u 3. sporoj i broj okretaja na 1600
Mrga, nisi ti ne sposoban, nemoj se dati isprovocirati...kriv je traktor i njegova kompresija. Svakim danom bude ti ga sve lakše okrenuti...8)
upravo tako, mora čovijek za sve imati kondiciju a explozivnu snagu ti preporuča puki, vidim te da se hvataš i hidraulike a još traktor nisi zakurblo
PS-ne daj se ti smesti samo dalje kurblaj i budi uporan i taman kad ojačaš i karike se budu toliko poderale pa bude palio ko zipačartyman:
eh da skoro sam se zaboravio pohvaliti da moj medek ima novi remen mislim da sam dao cca40-ak kn
Ko je spominjal pijaču :scratch, pa nije ovaj roštilj sa slike krematorij, to je za jedaču, raspolažemo sa provjerenom informacijom da ti imaš friške janjetine, a između ostalog ja pijem samo vodicu tak da .........Vrnimo se na temu URUSA... pijača pada kad se dogovorite, molim da planirate popodne iza 5 sati jer u jutro delam ili vikend....
Kaj mi to puca u desnom kotaču kad krećem? kasnije ne...
muhaničar kaj su prve dvije ručke hidraulike? zakaj kad mi hidraulika ne diže onda spustim sve tri pa dignem sve tri i onda je ok? i čujem zrak negdje u sistemu.-...