• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Pa ovi originalni kaj su na mom medu izgledaju kaj oni s železarije skojim natežeš žicu v trsju.Ak razmeš!
Videl sam sad na sajmu da ima za kupit one teleskopske sa više rupa pa si naštelaš.
To mi nekak izgleda bolje i praktičnije.
Htel bi vidjet sliku kak to iza izgleda original jer idu tu još neki lanci al se u knjizi ne vidi točno.Mislim na one na koje se kapči automatska kuka. . . .

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
gledo sam i ja to ali nisam skožio jel ima kakav sistem za precizno štelanje, nešto tipa navoj na početku odmah kod ruke

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Navojni su najbolji , to nek nitko ne pokušava usporiti jer sam mu odmah za vratom ,ali.
Navojni zahtjevaju održavanje , uza sve prednosti koje pružaju zaslužuju toliko pažnje .
Kruti su dobri za standardne priključe jer ziher pašu , problme je kod kojekavih samogradnji .
Ono kaj je meni osobno No1 je jedna strana kruti druga na podešavanje , odnosno umjesto lanca na jednoj strani se postavi poluga , ona se stavi poslje poluge s kuglom tj,. na isti prihvat priključka .

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ja sam na svojem prije nekih 4-5g skido sve komplet dolje i vrtio navoje pol dana i to sa pajserom kao ojačanjem i od tad se dan danas laganini štelaju bez obzira na blato, možda jednom i 2 puta godišnje potegnem malo tovatne masti i ko singerica

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
ja sam na svojem prije nekih 4-5g skido sve komplet dolje i vrtio navoje pol dana i to sa pajserom kao ojačanjem i od tad se dan danas laganini štelaju bez obzira na blato, možda jednom i 2 puta godišnje potegnem malo tovatne masti i ko singerica
Mogel si dojti k meni i zlupati mi desetak metara drva (pošto si tu brži), a ja bi ti dotoga taj dio odradil ;)

Nemam nažalost ni jedne slike na kojo bi se to vidlo, ali mi se čini da su ti španeri ko na velikom :scratch

@ Mrga
Ako ne dobiš od kurble, dobil buš od mene ako ne kupiš piti :finga:

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
sta je mali ursus jednako tezak kao i c-360? u knjizici meni pise 2200kg tak nesto...

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Dobro, a kolko kila ima kad ga istovariš:blackeye...pa teži je od 360:scratch

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
2200 malo mi je to puno za malog ursusa ja imam utege sve kkoji postoje za naprijed samo nemam na zadnjim felgama....

Toma083

Član
Tu od
15 Ožu 2011
Poruka
103
oranje 335

jučer i danas sam malo oral sa 335 i olt 10 cola i nisam mogo vjerovat uz koje brdo traktor vuče plugove u prvoj brzini bez špere i 20cm dubine al sad kad budem tanjural onda uzbrdo nema šanse samo nizbrdo jer kad propadne u brazde nemoze sam sebe vuči :weedman:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
Dobro, a kolko kila ima kad ga istovariš:blackeye...pa teži je od 360:scratch

jedino što mogu skinuti je kosa:D koja je i tako dolje ali u papirima piše 2200 bez utega-što opravdava na volanu kao negacija, a za šumu mu je to prednost:supz:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Evo malo novosti o projektu zračni sistem....

Slika0271.jpg

Koji je sad koji :rolleyess::rolleyess:

Pošto se mrga danas nije pojavil za deal kurbla za oduljivač:roll:
Odlučil sam izbacit oduljivač i original kihavac i ubaciti.....
Slika0275.jpg

ovog ljepotana 8)
finino če biti Made in Germany 8)
Došel je direkt sa remonta i znjim još komplet gumica i VDO instrument kojeg sam pozabil poslikati:roll:

:partyman:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
bem ti dobro da si me sad podsijetio ja moram na svojem stegnuti kompresor-baš ga gledam danas i čudim se kako još nije pao

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Dal bum ja vama i Min i Max :axe:
Dobro vam Puknuti veli, manite se vi mehanike :prayer:

Bitno je da se moči ;)
A ak je prekrati švas aparat u ruke i produljiti štangicu :rolleyess:

Uploaded with ImageShack.us